Φόρτσα Ρότσα… ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο και νίκησε δίκαια τον κατώτερο των περιστάσεων ΠΑΟΚ (2-0) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι «πράσινοι» είχαν κίνηση, όρεξη και καλή κυκλοφορία της μπάλας απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που είχε κάποιες φάσεις, αλλά δεν φάνηκε

να μπορεί για κάτι καλύτερο στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Ζέκα στο 52ο λεπτό, ο Δικέφαλος είχε δοκάρι, αλλά οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» το τρίποντο της νίκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βιτόλο στο 85ο λεπτό.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Χακόμπο αποβλήθηκε και με απαράδεκτη συμπεριφορά απείλησε να χειροδικήσει κατά των διαιτητών, δείχνοντας αν μη τι άλλο πως δεν σέβεται τη φανέλα που φορά. Στα τελευταία λεπτά ο Δικέφαλος αναγκάστηκε να παίξει με τερματοφύλακα τον Γιάννου, αφού είχε κάνει όλες τις αλλαγές του.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ρότσα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Βελάσκες, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό (87′ Μαρίνος), Κουίνσι, Μαυρίας (65΄Φορναρόλι), Τότσε (78′ Πετρόπουλος).

ΠΑΟΚ (Δώνης): Χακόμπο, Σταφυλίδης, Κουμάλο, Κατσικάς, Έτο (46′ Κωνσταντινίδης), Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ (56′ Λίνο), Ρομπέρ (65′ Γιάννου), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα