Εξι νέες θέσεις ανοίγει η SYCHEM ΑΕ

Tweet Κατηγορία: Εργασία

  Εξι νέες θέσεις ανοίγει η SYCHEM ΑΕ Εξι νέους συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων θα εντάξει στο δυναμικό της η SYCHEM ΑΕ, η οποία δραστηριοποιείται στη σχεδίαση και την κατασκευή συστημάτων επεξεργασίας νερού και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, με έμφαση σε βιομηχανικές εφαρμογές και εφαρμογές μεγάλης κλίμακας.

Ηλεκτρολόγος

Μηχανικός (Κωδικός ΗΜΜΟΗ1)
Ο νέος συνεργάτης θα απασχοληθεί στο Τμήμα Συντήρησης - Τεχνικής Υποστήριξης στους Αγίους Θεοδώρους. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τετραετή προϋπηρεσία, άριστη γνώση βιομηχανικού - ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, καλή γνώση αυτοματισμών, εξοικείωση με εξοπλισμό υδραυλικών δικτύων-μηχανολογικού εξοπλισμού και καλή γνώση αγγλικών και Η/Υ.

 

Γραμματέας (Κωδικός ΓΥ1)
Ο κάτοχος της θέσης θα απασχοληθεί στην Αγία Παρασκευή, ενώ θα πρέπει να έχει τριετή προϋπηρεσία, άριστη γνώση και χρήση Η/Υ & Office και άριστη γνώση αγγλικών. Η εταιρεία θα εκτιμήσει τις οργανωτικές ικανότητες, τη γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας και την αποδοτικότητα σε εργασία υπό πίεση.

Λογιστής (Κωδικός Λ1)
Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ λογιστικής κατεύθυνσης, πενταετή προϋπηρεσία σε μηχανογραφημένο λογιστήριο ανώνυμης εταιρείας εισαγωγών - εξαγωγών, πολύ καλή γνώση Ε.Γ.Λ.Σ. - ΦΠΑ - ΚΒΣ - Εργατικής Ασφαλιστικής Νομοθεσίας, εμπειρία στη διαχείριση συστημάτων ERP, άριστη γνώση και χρήση Η/Υ & Office και καλή γνώση αγγλικών. Θα εκτιμηθούν η γνώση ERP SOFTONE, η αποδοτικότητα σε εργασία υπό πίεση, η οργανωτικότητα και το ομαδικό πνεύμα.

Υδραυλικός (Κωδικός ΚΡΥ)
Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να έχει πενταετή προϋπηρεσία, ενώ η εμπειρία στην κατασκευή μηχανοστασίων, σε πλαστικά δίκτυα και σε μεγάλες διατομές θα εκτιμηθεί. Ο νέος συνεργάτης θα απασχοληθεί στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης.

Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού (Κωδικός ΚΡΜΕΝ)
Η θέση θα καλυφθεί από έναν υποψήφιο που έχει πενταετή προϋπηρεσία, ενώ η γνώση και η εμπειρία στην κατασκευή μηχανοστασίων, σε πλαστικά δίκτυα και σε μεγάλες διατομές θα εκτιμηθεί. Σημειώνεται ότι ο κάτοχος της θέσης θα απασχοληθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (Κωδικός ΤΕ ΚΡΗΜ)
Για να καλύψει κάποιος ενδιαφερόμενος τη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, απαραίτητη πενταετή εμπειρία, ενώ η εταιρεία θα εκτιμήσει την εμπειρία στην κατασκευή μηχανοστασίων, σε πλαστικά δίκτυα και σε μεγάλες διατομές.

Βιογραφικά
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στο email [email protected] ή στο φαξ 2106084942 αναγράφοντας τον κωδικό της εκάστοτε θέσης. Πληροφορίες για την εταιρεία μας στο http://www.sychem.gr

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΓΕΝΗΣ

ΕΘΝΟΣ

Tags: εργασίαεύρεση εργασίαςβρίσκω δουλειά Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα