ΕΞΙ ΣΤΑ ΕΞΙ ΚΑΙ… ΘΕΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στου Ρέντη και μίλησε σε παίκτης και τεχνική ηγεσία στέλνοντας το μήνυμα ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο Ρέντη βρέθηκε την Πέμπτη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος μίλησε στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία ζητώντας καλύτερο ποδόσφαιρο και νίκες στα επόμενα ματς.

«Μέχρι

τις 11 Νοεμβρίου έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά με έξι νίκες κερδίζουμε ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς. Θέλω να προσφέρετε στον κόσμο και θέαμα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο κάθε Έλληνας, περνάει πολύ δύσκολα μέσα στη δίνη αυτής της οικονομικής κρίσης. Θέλω από εσάς να σέβεστε μέχρι και το ένα ευρώ που δίνει κάποιος για να σας βλέπει. Και να φεύγει χαμογελαστός από το γήπεδο».

Και συνέχισε: «Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ένιωσα άσχημα, όπως και όλοι οι οπαδοί μας. Το καταλάβατε και εσείς. Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοια εικόνα. Δεν μπορεί να παίζετε πάντα καλά, αλλά τέτοια εμφάνιση δεν θέλω να επαναληφθεί».

Οσον αφορά στις επικείμενες ανανεώσεις συμβολαίων, ο Β. Μαρινάκης είπε: «Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν οι εφημερίδες και τα σάιτ. Ούτως ή άλλως τις μισές τους σελίδες τις γεμίζουν με τον Ολυμπιακό οπότε κάτι πρέπει να βρουν να γράφουν. Αλλά καμιά εφημερίδα δεν θα πει στον προπονητή σας και σε εμάς ποιοι θα παίζουν ή ποιοι και πότε θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους. Επειδή γίνεται λόγος και θόρυβος για τις ανανεώσεις, ένα θα σας πω. Ξέρετε ότι θέλουμε να είστε εδώ, όσοι είναι να ανανεώσετε, οπότε να τελειώνουμε γρήγορα. Δεν είναι σωστό και για τους ποδοσφαιριστές που τελειώνουν τα συμβόλαια τους, αλλά και για τον σύλλογο να σέρνονται φήμες. Θέλω να τελειώνουμε με τις ανανεώσεις το συντομότερο δυνατόν».

Τέλος, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα και το κλίμα που επικρατεί για σίγουρη κατάκτησή του: «Δεν μου αρέσει που κάποιοι λένε ότι είμαστε σίγουροι πρωταθλητές. Είδατε τι έγινε σε Βέροια, σε Γιάννενα, αλλά και με τον Αστέρα. Δεν θα μας χαριστεί κανένας και θα δίνουμε μάχες. Γι αυτό θέλω να τα δίνετε όλα. Τα επόμενα έξι παιχνίδια είναι κρίσιμα. Κάντε έξι νίκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα