Επίθεση χρυσαυγιτών σε συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ

Συγκεκριμένα, στην Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής Σαρωνικού που βρίσκεται στην Ανάβυσσο πραγματοποιούνταν εκδήλωση με ομιλίες.

Εκείνη την ώρα ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρίου και μέλος του ΠΑΜΕ πέρασε από το σημείο με το αυτοκίνητό του και αντιλήφθηκε μια ομάδα 10 ατόμων να τον καταδιώκουν.

Όπως ο ίδιος υποστήριξε τα μέλη της Χρυσής Αυγής

τον ακινητοποίησαν και τον προπηλάκισαν ενώ ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο πρόσωπο. Όπως του είπαν τους ενόχλησαν τα τραγούδια που άκουγε στο αυτοκίνητο.

Το θύμα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό. Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος μετέβη στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και αναζήτησε τον υπεύθυνο, ενώ εκεί βρήκε το βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή, ο οποίος του απάντησε ότι δεν μπορούσε να τον βοηθήσει.

Ο διοικητής ενημέρωσε για το επεισόδιο τη ΓΑΔΑ και στο σημείο έσπευσαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, όπου προχώρησαν σε 25 προσαγωγές.

Ο συνδικαλιστής αναγνώρισε μόνο ένα άτομο που τον προπηλάκισε, αλλά όχι αυτόν που τον χτύπησε.

Ακολούθως στο Αστυνομικό Τμήμα κατέφτασε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος υπέβαλε μήνυση κατά των αστυνομικών για παράβαση καθήκοντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα