ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΙΝΤΗ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Μήνυση κατά των πρώην προέδρων Αδαμίδη, Θανόπουλου, αλλά και κατά των οικονομικών διευθυντών και των μελών του Δ.Σ. της Empire 1924 κατέθεσε ο Γιώργος Κιντής, υπονοώντας ότι όλοι τους είναι υπαίτιοι απιστίας και αξιόποινων πράξεων.

Ο Γιώργος Κιντής, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΚ διαπιστώνει ότι έκαναν φτερά 5 εκατ. ευρώ από την εταιρεία που

συστάθηκε το 2005 με σκοπό την καλύτερη εκμετάλλευση των εμπορικών δικαιωμάτων της ομάδας, αλλά κατέληξε να έχει πολύ μεγάλες ζημίες. Η Empire 1924 στις 31/12/2010 είχε σωρεύσει ζημίες ύψους 3,5 εκατ. ευρώ που προφανώς έχουν αυξηθεί, αφού δεν δημοσίευσε ισολογισμό για το 2011, ενώ στον τελευταίο που δημοσιεύτηκε εμφάνιζε σχεδόν μηδενικό περιθώριο μεικτού κέρδους, ζημίες 630.000 ευρώ σε κύκλο εργασιών 1,3 εκατ. ευρώ και ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς γύρω στα 300.000 ευρώ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ υποστηρίζει ότι δεν πήρε ποτέ πειστικές απαντήσεις για την υποχρέωση των περίπου 5 εκατ. ευρώ που εμφανίζεται στον από 30/6/2011 ισολογισμό της ΠΑΕ. Αναφέρει δε ότι μπορεί να αποδείξει ότι τον Οκτώβριο του 2010 δύο φορτηγά με αθλητικό υλικό της ΠΑΕ και της Empire βρέθηκαν στη χωματερή για καταστροφή, δίχως σχετικά παραστατικά.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ με επιστολή του ζητούσε να τερματιστεί συναινετικά η συνεργασία με την Empire 1924 και να επανέλθουν στην ΠΑΕ τα εμπορικά δικαιώματα, ώστε να μπορέσει η τελευταία να τα αξιοποιήσει και εν συνεχεία η εταιρεία Empire 1924 να οδηγηθεί σε λύση και εκκαθάριση (ή σε πτώχευση).

Μήνυση κατά δέκα ατόμων 

Η μήνυση κτατέθηκε χθες είναι σε βάρος των Σταύρου Αδαμίδη, Νίκου Νοτιά, Θεοχάρη Κοσμάτου (μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Empire, τέως αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ), Κώστα Καπετανάκη (μέλος του Δ.Σ. της Empire, τέως μέλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ), Δημήτρη Καψή (μέλος του Δ.Σ. της Empire, τέως μέλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ), Πέτρου Παππά, Χαράλαμπου Γεωργούλη (μέλος του Δ.Σ. της Empire, τέως γενικός διευθυντής της Empire), Βασίλη Πουλάκου (μέλος του Δ.Σ. της Empire, τέως οικονομικός διευθυντής της Empire, τέως οικονομικός διευθυντής ΠΑΕ ΑΕΚ), Νίκου Θανόπουλου (τέως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Empire) και Μιχάλη Δημαράκη (τέως μέλος του Δ.Σ. και οικονομικός διευθυντής της Empire).

Ως μάρτυρες προτείνει επτά άτομα, ανάμεσά τους και τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς Κιντή, η Empire 1924 εξακολουθεί και σήμερα να έχει την εκμετάλλευση των εμπορικών σημάτων της ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς όμως να έχει ούτε την ίδια μετοχική σύνθεση ούτε το ίδιο διοικητικό συμβούλιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ νόμιμος εκπρόσωπός της παραμένει ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος έχει παραιτηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ πριν σχεδόν μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα