ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ

Επίδειξη εξουσίας με το καλημέρα από τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης,Θανάση Ανδρεουλάκο. Με το που πάτησε το πόδι του στο κτήριο της Κατεχάκη ζήτησε την τιμωρία και την μετάθεση τεσσάρων αστυνομικών που υπηρετούν στην πύλη και την είσοδο του υπουργείου,επειδή δεν τον… έλεγξαν.

Οι Αστυνομικοί τον γνώριζαν καθώς ο κ. Ανδρεουλάκος υπήρξε και στο παρελθόν γεν. γραμματέας στο Δημόσιας Τάξης και γι’ αυτό δεν προχώρησαν στον έλεγχο από τον οποίο περνούν μόνο όσοι επισκέπτονται το κτήριο. Έξαλλος ο πρώην Αντιεισαγγελέας και στενός συνεργάτης

του Ν.Δένδια από την εποχή της θητείας του στο υπ. Δικαιοσύνης, ζήτησε την κεφαλή τους επί πίνακι και φυσικά κανείς  δεν του είπε ότι η αντίδραση του είναι τουλάχιστον υπερβολική.

Μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί η ευαισθησία του κ. Ανδρεουλάκου για την πιστή εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας του κτηρίου. Όπως σχολίαζαν οι εργαζόμενοι του Υπουργείου, ένστολοι και μη, αν οι Αστυφύλακες τολμούσαν να ελέγξουν τον πολιτικό τους προϊστάμενο… μπορεί και να τους είχε αποστρατεύσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα