Επιχείρηση ...ενθάρρυνσης των 42

06:06 8/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Στο εξής, κόμματα και κινήσεις που συμμετέχουν, αλλά και εκλογικές επιτροπές και υποψήφιοι, ρίχνουν το βάρος στο πρόγραμμα του συνδυασμού και τον συντονισμό των εμφανίσεων των υποψηφίων και των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην πορεία προς τις ευρωεκλογές.

Ήδη, χθες, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση νέας εκδήλωσης την προσεχή Κυριακή, με στόχο την παρουσίαση των θέσεων του συνεργατικού σχήματος σε τέσσερις τομείς:
- Κοινωνικά θέματα
- Ευρωπαϊκές θέσεις
- Πολιτικό Σύστημα
- Οικονομία – Ανάπτυξη.

Κατόπιν, προγραμματίζεται να ακολουθήσουν νέες, θεματικές αυτή την

φορά εκδηλώσεις, με το βάρος να πέφτει στις γυναίκες, τους νέους, αλλά και επιμέρους κοινωνικές ομάδες. Ήδη, πάντως, η πρώτη εξόρμηση νέων υποψηφίων στην περιφέρεια, «αγκαλιάστηκε» από τους πολίτες ακριβώς επειδή μετείχαν νέοι άνθρωποι που κόμιζαν κάτι καινούριο και όχι παλιά στελέχη, που από πολλούς θεωρούνται εκφραστές των λαθών του παρελθόντος. Έτσι, για αύριο Τετάρτη πλέον, προγραμματίζεται νέα εκδήλωση με ομιλητές τους υποψηφίους της «Ελιάς» Σωτήρη Κατσέλο, Παντελή Καψή, Κυριάκο Πιερρακάκη και Παύλο Χρηστίδη στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα.

Θέμα της εκδήλωσης δεν θα είναι παρά «η μεγάλη πρόκληση των Ευρωεκλογών».
Στο μεταξύ χθες, στην πρώτη συνάντηση σύσσωμου του συνδυασμού της «Ελιάς», για ένα «αυθεντικό, ανανεωτικό, μάχιμο, ενωτικό, ενιαίο, αξιόπιστο και αντιπροσωπευτικό ψηφοδέλτιο» μίλησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καλώντας τους νέους ανθρώπους που μετέχουν σε αυτό να δώσουν την μάχη στο όνομα των ιδεών των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, σε μία προσπάθεια η Ευρώπη να απαγκιστρωθεί από τις πολιτικές λιτότητας και να ξαναβρεί τις αξίες της.

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κοινής τους προσπάθειας εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ την εκτίμηση ότι όσο προχωρά μπροστά η χώρα τόσο θα μεγαλώνει ο χώρος εξέφρασε ο Γιάννης Τούντας. Ενωτικός εμφανίστηκε ο Νίκος Διακουλάκης, ενώ την αλλαγή πολιτικής πανευρωπαϊκά περιέγραψε ως στόχο του ΕΣΚ ο Ηλίας Μπελχιτέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα