ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΤΩΝ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΩΝ»

08:40 1/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Στην κούρσα διαδοχής Παπανδρέου, είχαμε μια ενδιαφέρουσα… τρόικα εσωτερικού: τους περίφημους «μεταρρυθμιστές» του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τη συμμαχία των τριών που είχαν συγκροτήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Στο

ίδιο κλίμα εκινείτο και ο Ηλίας Μόσιαλος. Τελικά, η «τρόικα» των μεταρρυθμιστών διέλυσε πριν τις εσωκομματικές εκλογές. ΠΑΣΟΚικοί παράγοντες με ενδιαφέρον είδαν, λοιπόν, ότι χθες, όταν κορυφώθηκαν οι αντιδράσεις για τις αλλαγές του νόμου Διαμαντοπούλου, στο πλευρό της πρώην υπουργού Παιδείας στάθηκαν και ο Ανδρέας Λοβέρδος με την οξύτατη επιστολή του, αλλά και ο Γιάννης Ραγκούσης με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Είναι πολύ νωρίς να μιλήσει κανείς για «αναθέρμανση» της περίφημης μεταρρυθμιστικής τρόικας. Εξάλλου, μόνο ο Λοβέρδος εξακολουθεί να βρίσκεται στην κεντρική πολιτική σκηνή, αφού οι υπόλοιποι απέτυχαν να επανεκλεγούν. Ωστόσο, έχει τη σημασία του ότι όλοι μαζί εναντιώθηκαν στον Βενιζέλο, στέλνοντας σαφές μήνυμα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πως για ό,τι διαφωνούν, θα τους βρίσκει απέναντί τους…

Keywords
Τυχαία Θέματα