ΕΝΑΣ «ΤΕΡΜΙΤΗΣ» ON TOUR

09:25 6/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Μετά τη σαρωτική συναυλία του πριν από λίγες εβδομάδες στο Καλλιμάρμαρο, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας παίρνει τους φίλους του και γυρίζει την Ελλάδα.

Παρέα με τον Tonino Carotone, τον Δημήτρη Σταρόβα και την Ισπανίδα τραγουδίστρια Piluka Aranguren αποφάσισε να ξεκαλοκαιριάσει ο πάλαι ποτέ Τερμίτης. Με αφετηρία του τη Νάξο ο πάλαι ποτέ Τερμίτης πραγματοποιεί ένα μίνι τουρ, βασισμένο εν πολλοίς στη sold out πρόσφατη συναυλία του Καλλιμάρμαρου και στο διπλό άλμπουμ του

με τίτλο «Οι Άγγελοι ζουν ακόμη στη Μεσόγειο».

Παρέα με τους τρεις καλεσμένους του ο κοσμαγάπητος τραγουδοποιός υπόσχεται ένα πρόγραμμα που θα σφύζει από αγαπημένες μελωδίες της σόλο καριέρας του, πρωτότυπες διασκευές αλλά και «ανταλλαγές» τραγουδιών. Ένα μελωδικό πάντρεμα που φιλοδοξεί να ταξιδέψει το κοινό σε έναν νοητό γύρο της Μεσογείου.

Το πρόγραμμα της περιοδείας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και των φίλων του περιλαμβάνει ακόμη σταθμούς στην Κεφαλλονιά (08/08), την Ιθάκη (09/08), τη Ζάκυνθο (13/08), την Κασσάνδρα Χαλκιδικής (18/08), την Σπάρτη (22/08) και την Πάτρα (17/09) ενώ απόψε το ιδιότυπο αυτό group therapy του τραγουδοποιού θα βρεθεί στην Τήνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα