Ένας κουρασμένος αστυνομικός

Όλοι τον θεωρούσαν υπόδειγμα εργαζομένου. Έπαιρνε σε καθημερινή βάση το περιπολικό και οπλοφορώντας κυκλοφορούσε στους δρόμους, για να επιβάλλει τον νόμο και την τάξη. Όλα κυλούσαν καλά για τον 42χρονο αστυνομικό του Σίδνεϋ Μαρκ Όσμπορν, πατέρα 2 παιδιών.

Αυτά μέχρι τη μέρα που το κατώφλι της αστυνομίας πέρασε μια 31χρονη που κατήγγειλε τον Όσμπορν, γιατί πρόδωσε την εμπιστοσύνη που του είχε δείξει. Οι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας την νεαρή γυναίκα να διηγείται την ερωτική ιστορία της με τον Όσμπορν, ο οποίος την επισκεπτόταν εν ώρα υπηρεσίας με το περιπολικό και

μάλιστα φρόντιζε να απασχολεί τα παιδιά της, αφήνοντάς τα να παίζουν στο περιπολικό, όσο αυτοί έκαναν σεξ.

Η έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων ανακάλυψε πως ο αστυνομικός είχε 33 ερωμένες, τις οποίες «φρόντιζε» εν ώρα υπηρεσίας. Τον 42χρονο αστυνομικό πρόδωσε το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο το Σώμα μετά από έλεγχο, αφού εντόπισε τις 33 γυναίκες, διαπίστωσε πως ο Όσμπορν τις επισκεπτόταν τακτικά εν ώρα υπηρεσίας και πως μάλιστα πολλές φορές συναντούσε 4 μέσα στην ίδια μέρα, ενώ ως γνήσιος καζανόβας έστελνε τα ίδια μηνύματα σε όλες τις ερωμένες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα