Είπε μια καλή κουβέντα για τον Καραμανλή ο Σαμαράς

08:04 9/9/2013 - Πηγή: Matrix24

Το όνομα Καραμανλής μπορεί να μην ακούστηκε, ούτε βέβαια ο Πρωθυπουργός έλαβε θέση στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τις ευθύνες της γαλάζιας διακυβέρνησης του 2004-9 για το δημοσιονομικό χάλι της χώρας.

Ωστόσο, ο Σαμαράς σχολίασε θετικά το φινάλε της πρωθυπουργικής διαδρομής του προκατόχου του στην ηγεσία της ΝΔ κι έτσι, ελπίζεται, ότι έκλεισε και το εσωτερικό μέτωπο που πήγε να δημιουργηθεί στους γαλάζιους.

Αφού, λοιπόν, ο Σαμαράς

υπενθύμισε ότι η ΔΕΘ παραδοσιακά αποτελούσε πεδίο προεκλογικών εξαγγελιών με δανεικά, έκανε αναφορά σε «φωτεινές εξαιρέσεις» και προσέθεσε: «Πλην όμως, όταν κάποιος πρωθυπουργός τολμούσε να πει την αλήθεια, τότε κύματα λαϊκισμού ξεσηκώνονταν και σχεδόν πάντοτε το πλήρωνε, πολιτικά, ακριβά».

Ο κ. Σαμαράς δεν εξήγησε ποιόν εννοούσε αλλά έσπευσε να σημειώσει ότι «γνωρίζετε τί λέω, δεν έχουν περάσει δα και πολλά χρόνια». Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η φωτεινή εξαίρεση είναι η τελευταία παρουσία Καραμανλή, το 2009, στη ΔΕΘ. Ως Neo αναρωτιέμαι, φωτεινή εξαίρεση και έναντι των προηγούμενων εμφανίσεων του κ. Καραμανλή στην ίδια έκθεση ή γενικώς;

Keywords
Τυχαία Θέματα