Εκπλήξεις από Άρη και Κρόνο

07:56 9/9/2013 - Πηγή: Matrix24

Κριός

Μία εβδομάδα κατά την οποία ο κυβερνήτης σου ο Άρης τετραγωνίζει τον Κρόνο, και το πεδίο όπου παίζεται η μπαλίτσα είναι ο Έρωτας, είναι μια εβδομάδα κατά την οποία καλείσαι να αποφασίσεις αν θέλεις να είσαι επιφανειακά εντάξει, ή να είσαι πραγματικά Μαζί και Ένα με τον άνθρωπό σου. Φυσικά, η δεύτερη επιλογή προϋποθέτει να είσαι διατεθειμένος να σταθείς ψυχικά και σωματικά γυμνός μπροστά στον Όμοιό σου. Έχεις τη φήμη tough cookie, Κριάρι, ήρθε η ώρα να τη δικαιώσεις.

Ταύρος

Η Οικογένειά (σου)

vs του Ενός και Μοναδικού σου – αυτά τα διλήμματα να μη σου έβαζε η ζωή, και τι καλά που θα ‘σουν, Ταύρε. Να σου πω ένα μυστικό; Καθόλου δε στα βάζει η ζωή, ακριβώς οι ανωτέρω άνθρωποι που (ισχυρίζονται ότι) σε αγαπάνε σε βάζουν στη μέση να διαλέξεις. Ναι, καλά σου ψιθυρίζει η Αφροδίτη στο αυτί ότι δεν είναι έτσι η αγάπη. Μπορείς λοιπόν να τους αγνοήσεις, ή να τους θυμίσεις έμπρακτα την περίφημη ιστορία με το βασιλιά Σολομώντα, και το βρέφος που προσποιήθηκε πως θα έκοβε στα δυο. Ή, ξαναλέω, να τους αγνοήσεις.

Δίδυμοι

Όποιος Δίδυμος καταφέρει και συνεννοηθεί σε επίπεδο συναδέλφων και καθημερινότητας αυτή την εβδομάδα, παρακαλείται να αποστείλει τον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη στο www.matrix24.gr για να τον κάνω case study. Το καθημερινό σου περιβάλλον και ο εργασιακός σου χώρος μοιάζει με κινούμενη άμμο, ή με το δικαστή Ντρεντ, δεν μπορείς να αποφασίσεις ακριβώς. Κι όσο το ψάχνεις, αντιδράς και στην παραμικρή πίεση με downloading καντηλιών, ιερών και οσίων. Θα καταφέρεις άραγε να σκεφτείς πως οι άνθρωποι στους οποίους εξαπολύεις μύδρους θα είναι οι ίδιοι με τους οποίους από βδομάδα θα κληθείς να (ξανα)συνεννοηθείς/συνεργαστείς/συνυπάρξεις;

Καρκίνος

Το Αξιακό σου Σύστημα και η ανάγκη σου για έναν έρωτα με βάση και προοπτική μονιμότητας κονταροχτυπιούνται όλη την εβδομάδα, Καρκίνε. Η παρουσία του Κρόνου στον τομέα που μιλά για έρωτες, φλερτ και τη χαρά της ζωής, δείχνει πως αυτή η χαρά δεν είναι και πολύ…χαρούμενη το τελευταίο διάστημα. Έτσι είναι όμως οι διελεύσεις του Κρόνου – αυστηρές και φαινομενικά άχαρες. Κάνουν όμως δουλίτσα υπέρ σου, πίστεψε την αστρολόγο σου. Το χειρότερο λοιπόν που θα μπορούσες να κάνεις είναι σπασμωδικές «παραχωρήσεις» ή ακόμα και χρηματικά έξοδα προκειμένου να θαμπώσεις τον λάθος άνθρωπο (ο σωστός άνθρωπος θα είχε θαμπωθεί από σένα τον ίδιο, το ξέρεις αυτό, έτσι;)

Λέων

Ο πολεμικός, διεκδικητικός και «τυφλός» Άρης στο ζώδιό σου είναι από μόνος του εύφλεκτο υλικό, αγαπητό Αιλουροειδές. Το να τετραγωνίζει και τον Κρόνο από το Σκορπιό, κάνει την κατάσταση λίγο … «ουπς!». Για πες, τι θα υπερνικήσει; Η ανάγκη σου για φλόγα, σεξ, πάθος, ενθουσιασμό και ξέφρενο, δίχως λογική έρωτα, ή η ανελέητη κριτική που ασκεί η πατρική σου οικογένεια και λοιπές φιγούρες εξουσίας στις επιλογές σου, στον τρόπο ζωής σου και στη διαφορετικότητά σου; Ναι, είναι λέξη – κλειδί η «διαφορετικότητα». Λέων που δεν διαφέρει από το πλήθος είναι ένας Λέων που δεν έχει γεννηθεί ακόμα…

Παρθένος

Θυμάσαι το ταινιάκι, «ο Πολλαπλός Εαυτός μου»; Πολλαπλό δεν τον λες τον εαυτό σου – ακόμα- αλλά μια χαρά πας κατά Δρομοκαϊτειο μεριά κι έτσι. Με τον Άρη να πυρπολεί το 12ο οίκο του υποσυνειδήτου σου, δεν ανέχεσαι ούτε τα ρούχα που φοράς και σου φταίνε όλοι. Ο δε Κρόνος στον 3ο οίκο της επικοινωνίας, σε κάνει τόσο συμπαθή όσο και ο Εμπενήζερ Σκρουτζ, προ της επισκέψεως των Πνευμάτων των Χριστουγέννων. Σου λέει επίσης λακωνικότατα πως το καταστασάκι δύσκολα θα αλλάξει όσο αρνείσαι να επιρρίψεις ευθύνες σε αυτούς που πραγματικά φταίνε για όσα σενάρια δε σου βγαίνουν. Ο εαυτός σου δε, ενδέχεται να είναι πρώτος και καλύτερος.

Ζυγός

Φίλοι και Χρήματα είναι δυο έννοιες που δεν συμβιβάζονται εύκολα αυτή την εβδομάδα, Ζυγάκι. Ναι, το ξέρω, σιχαίνεσαι να υπάρχουν δύο ή περισσότερα πράγματα που δε συμβιβάζονται μεταξύ τους, αλλά έτσι είναι αυτή η ζωή η άχαρη, τι να πει κανείς. Έτσι λοιπόν, μπορεί να βρεθείς να ανταλλάσσεις ουδόλως ευχάριστες κουβέντες με φίλους σου για δανεικά κι αγύριστα, ή να διαπιστώσεις με επώδυνη έκπληξη πως κάποιος είναι κοντά σου επειδή είσαι γενναιόδωρος και έχει λαμβάνειν. Λάθος, λάθος και πάλι λάθος θα ήταν, αυτή την εύφλεκτη εβδομάδα, η οποιαδήποτε οικονομική συνεργασία με φίλους – θα κόψετε και την καλημέρα πριν καν πείτε «τετράγωνο Άρη-Κρόνου».

Σκορπιός

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου (και μαζί του από 11/9 η Αφροδίτη) σε τετράγωνο με τον Άρη από το επιφανέστερο σημείο του ωροσκοπίου σου, το Μεσουράνημα, θέτουν αμείλικτο το ερώτημα. Θα είσαι αυτός που πάσχισες και κόπιασες να γίνεις, ή αυτός ο οποίος γεννήθηκες να γίνεις; Φυσικά, η απάντηση θα δοθεί δι’ ελέου και φόβου – αλλά, αν μη τι άλλο, ένας Σκορπιός ξέρει στο κύτταρό του ότι κάθε φορά που χτυπά η καμπάνα, χτυπά (και) για αυτόν. Προφανώς, αν το κλειδί για την απάντηση είναι ο Έρωτας, είναι έρωτας bigger than life, έτσι; Αυτά.

Τοξότης

Όλα είναι δρόμος για σένα, Τοξότη, τώρα περισσότερο από ποτέ. Οι απερπάτητοι δρόμοι, τα ταξίδια που δεν έκανες ακόμα, οι άνθρωποι που δεν πρόλαβες να γνωρίσεις ή που δεν έχεις ερωτευτεί, τα πράγματα, τα χιλιάδες, εκατομμύρια πράγματα που υπολείπονται ακόμα να μάθεις, όλη αυτή την εβδομάδα θα σε τραβούν περισσότερο κι από μαγνήτη εκεί έξω, στο μεγάλο Άγνωστο που σε μαγεύει, αναιρώντας – ή, προσπαθώντας λυσσαλέα να αναιρέσουν- το βαρίδι του Κρόνου στη διάθεση και στην ψυχολογία σου.

Αιγόκερως

Κρόνος: Όχι, δεν πρέπει. Είπες/πιστεύεις πως είστε φίλοι. Είναι φίλος/η, ή το κορίτσι/αγόρι φίλου/ης. Σε κάθε περίπτωση δεν σου επιτρέπεται. Να είσαι σοβαρός, να είσαι συγκρατημένος, να κρατήσεις χαρακτήρα, να μείνεις στο ύψος των περιστάσεων. Άρης: Τον/τη θέλω. Δε με νοιάζει τίποτα – ας τον/την είχα μια φορά, κι ας έπεφτα μετά να πεθάνω. Τι γεύση έχει το φιλί του/της άραγε; Εκείνος/η τι σκέφτεται;

Υδροχόος

Στις σκληρές και άτεγκτες απαιτήσεις της ζωής σου να ενηλικιωθείς και να επωμιστείς ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να μην είναι καν όλες δικές σου, ο έρωτας του ανθρώπου σου είναι ένας πύρινος, ακαταμάχητος σύμμαχος που σε στήνει στα πόδια σου και σε κάνει ικανό να κινήσεις βουνά, εκτός… Εκτός κι αν εσύ μεταθέτεις το πρόβλημα, και βάζεις τον άνθρωπό σου στη θέση του εχθρού. Σε αυτή την περίπτωση, σε περιμένει μία εβδομάδα που δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου!

Ιχθείς

Εκτός από τον αυστηρό, περιοριστικό για τα όνειρα και τα οράματά σου Κρόνο, η αστρολόγος σου θα ήθελε να σε ενημερώσει πως από 11/9 στο Σκορπιό εισέρχεται και η Αφροδίτη, δίνοντας μία άλλη αύρα στα πράγματα. Η καθημερινότητα αρχίζει και κινείται, προσφέροντας σέξι ευκαιρίες και γοητευτικές γνωριμίες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για άτομα που μπορεί να κατάγονται, να ζουν ή να σχετίζονται με το εξωτερικό, και μην υποτιμάς συμμαθητές/συμφοιτητές/δασκάλους/μέντορες. Μπορεί να εκπλαγείς πολύ ευχάριστα!

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdance

Keywords
Τυχαία Θέματα