ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ

Το τρίτο διπλό στο εφετινό πρωτάθλημα πήρε ο Πανιώνιος (2-1 τον Πανθρακικό). Κακό θέαμα και… λογικό 0-0 στο Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης.  

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Χρήστο Αραβίδη ο Πανιώνιος πέρασε αλώβητος από την Κομοτηνή επικρατώντας 2-1 του Πανθρακικού.

Ο Πανιώνιος

βρέθηκε στην… ευχάριστη θέση να παίζει με παίκτη παραπάνω από το 6ο λεπτό μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Αθανασιάδης. Στο 18ο λεπτό η ομάδα του Ελευθερόπουλου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με κοντινή προβολή του Αραβίδη, ωστόσο ο Πανθρακικός παρουσιάστηκε αξιόμαχος στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε με τον Μουνάφο. Ο Πανιώνιος και συγκεκριμένα ο Αραβίδης δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Λίγο πριν το τέλος ο φορ των φιλοξενούμενων σκόραρε για δεύτερη φορά και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης (Μακρυδημήτρης 76′), Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Λουσέρο (Αντίλοβιτς 7′), Βαϊρουά (Κυβελίδης 46′), Παπαδόπουλος

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόβας (Ρόβας 76′), Σάμαρης (Διαμαντάκος 66′), Γουνδουλάκης, Κολοβός (Ανδράλας 88′), Αραβίδης, Οκουέ

Σε ένα ματς-κακοποίηση του ποδοσφαίρου Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο «στείρο» 0-0.

Στη Λειβαδιά, ο Λεβαδειακός ήθελε τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά όπως φάνηκε εκ των υστέρων δεν… ήξερε πως να την πάρει. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε κάποιες φάσεις, αλλά οι Αρκάδες διαχειρίστηκαν άψογα το ματς και έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Μεντί, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ακόστα (68′ Μπουντόπουλος), Μάρτινς (80′ Μαχαίρας), Πόι, Βασιλείου (72′ Πινέιρο).

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Φορμίκα, Ουσέρο (89′ Φραγκουλάκης), Άλβαρες, Ναβάρο (56′ Καρντάσιο), Ράγιος, Ντε Μπλάσις (67′ Καλαντζής), Πέρόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα