Χαμός στην ΚΕΔ με Γιαννακόπουλο

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε, μαζί με τον αντιπρόεδρο Μάνο Παπαδόπουλο, το παρών την Τρίτη στην κλήρωση των διαιτητών για τον τρίτο και τέταρτο τελικό (αν χρειαστεί) και διέψευσε ότι μαζί με τρεις οπαδούς του Παναθηναϊκού εισέβαλε στα αποδυτήρια και επιτέθηκε φραστικά στον Γιάννη Φούφη, χαρακτηρίζοντας ψευδές το φύλλο αγώνα.

«Κατανοώ

την πίεση και τη θολούρα που μπορεί να αισθάνονται οι διαιτητές, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει σπιλώνονται άνθρωποι. Υπάρχει έκθεση του ΟΑΚΑ, της αστυνομίας, του εισαγγελέα και σε καμία δεν αναφέρονται όλα αυτά που ψευδώς γράφτηκαν στις εφημερίδες και έχουν γίνει σημαία από τον Ολυμπιακό. Αποδείχθηκε από τις εκθέσεις ότι δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν μπορεί ο κάθε Φούφης να σπιλώνει υπολήψεις. Κατανοώ την ένταση των διαιτητών και γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρχει κάποιος αρμόδιος μαζί τους για να καταγράφει το τι ακριβώς γίνεται».

Τόνισε επίσης αναφερόμενος στην ανακοίνωση των Αγγελόπουλων, τους οποίους χαρακτήρισε γραφικούς, ότι «η κόντρα είναι πλέον προσωπική, παρότι εμείς την κρατήσαμε στις τέσσερις γραμμές, και θα δείτε τώρα πώς θα χορέψετε. Ντροπή στους Αγγελόπουλους που δεν έχουν μάθει τρόπους από το σπίτι τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα