Μπαρτζώκας: «Δεν κρίνει κάτι το ντέρμπι»

Αναλυτικά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε:

«Είναι ένα άλλο παιχνίδι και κάθε ματς είναι διαφορετικό. Στο πρώτο ματς στο Κύπελλο είχαμε τον Λο και τον Πέτγουεϊ τραυματίες. Και στο επόμενο παιχνίδι, νομίζω δεν είχε παίξει κανένας από τους δύο. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλο πρόβλημα στο ριμπάουντ ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες.

Πέρσι στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας

έπαιξε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, λέγαμε ότι ο νικητής θα καταναλώσει μεγάλη ενέργεια. Ο νικητής έχει μεγάλο άδειασμα ψυχολογικό. Το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι ένα κλασικό παιχνίδι. Προσπαθούμε να μειώσουμε το εύρος της σημαντικότητας του αγώνα στο μυαλό μας για να μην έχουμε τόσο άγχος. Έχουμε άλλωστε ακόμα ένα γύρο. Ακόμα και να κερδίσουμε δεν θα έχει τελειώσει τίποτα. Θα έχουμε ακόμα έναν γύρο. Η ομάδα δείχνει εμπιστοσύνη σ” αυτούς που την πιστεύουν. Τα παιχνίδια με τη Μάλαγα και την Εφές δείχνουν ότι είμαστε σε καλό επίπεδο.

Οι Έλληνες διαιτητές είναι πολύ ικανοί και το πιστεύω. Τώρα αν επηρεάζονται σ” αυτά τα μεγάλα ματς, πρέπει να απασχολήσει αυτούς που κρατούν τα ηνία στο ελληνικό μπάσκετ. Οποιαδήποτε άλλη τοποθέτηση θα κάνει κακό στο μυαλό των παικτών μας. Έχουμε ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας. Δεν έχουμε πει ποτε στους παίκτες μας πάρτε φάουλ. Όλα έχουν να κάνουν με την ανάλυση του αντιπάλου. Δεν λέμε ότι θα μας σφυρίξει ο Ρεζουέλο ή ο Τανατζής.

Ο Ολυμπιακός αρέσκεται στο τρανζίσιον αλλά έχει κερδίσει και παιχνίδια που έχουν κριθεί σε άλλα σημεία. Το πλάνο στο οποίο ο Γκιστ μαρκάρει τον Σπανούλη, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Εξαρτάται πολύ από τους παίκτες μας και όχι μόνο από τον Σπανούλη. Δεν είναι τόσο κομβικό αυτό το ματς απ όσο σχολιάζεται. Στο παιχνίδι του Κυπέλλου 2 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο Παναθηναϊκός μας στοίχισε το παιχνίδι. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα δεδομένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα