Μπακογιάννη: Δεν είναι στις προθέσεις μου αλλά…

Σε συνέντευξή της στο Mega, η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι δεν είναι στην προσωπική της στόχευση το ευρωκοινοβούλιο. Συμφώνησε με την απόφαση του Πρωθυπουργού για ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή σε ό,τι αφορά τη Ν.Δ., ενώ τάχθηκε υπέρ ενός τέτοιου ασυμβίβαστου και για τους υποψήφιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε ό,τι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές,

σημείωσε ότι δεν είναι ευχάριστο ότι στο δήμο Αθηναίων κατεβαίνουν δύο βουλευτές της Ν.Δ..

Για τον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, υποστήριξε ότι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, αναγνωρίζοντας πάντως ότι έκανε μια σοβαρή προσπάθεια να ελέγξει τα οικονομικά του δήμου.

Σε ερώτηση για τις ΜΚΟ, δήλωσε ότι την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών μειώθηκαν πάρα πολύ τα ποσά που δίνονταν στις οργανώσεις αυτές, ενώ έγιναν και αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο με υιοθέτηση κανόνων διαφάνειας και ελέγχου.

Τέλος, αναφορικά με το φορολογικό, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι αυτό που γίνεται με την φορολογία «αγγίζει τα όρια του παραλογισμού».

«Η μεγάλη μας προτεραιότητα είναι να καθίσουμε κάτω με τους τροϊκανούς και να τούς πούμε ότι αυτά που μας ζητάτε είναι απολύτως τρελά», είπε και τόνισε ότι αν η χώρα δεν έχει σταθερό φορολογικό σύστημα δεν μπορεί να σταθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα