Απειλή για τον Παναθηναϊκό οι προσφυγές

Ήδη, οι Τοτσέ και Τσέμα Βελάσκες έχουν επιλέξει τη δικαστική οδό για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους (940.000 ευρώ ο πρώτος, 525.000 ο δεύτερος), το θέμα είναι όμως ότι δεν πρόκειται να είναι οι μόνοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ίδιο δρόμο θα πορευτεί την προσεχή Δευτέρα ο Σεμπάστιαν Λέτο, στον οποίο ο Παναθηναϊκός χρωστά περισσότερα από 700.000 ευρώ. Στην πλευρά του Αργεντίνου κατατέθηκαν διάφορες προτάσεις συμβιβασμού, όμως η οικονομική ασυνέπεια είναι τέτοια που ο παίκτης δεν πείστηκε

να υπογράψει διακανονισμό χωρίς να έχει νομική κάλυψη.

Δεν αποκλείεται δε τις επόμενες ημέρες να μπουν στο χορό των προσφυγών τόσο ο Λουκάς Βύντρα όσο και ο Νίκος Σπυρόπουλος, στους οποίους επίσης οφείλονται μεγάλα ποσά από τις προηγούμενες σεζόν.

Είναι σαφές ότι εφόσον οι ποδοσφαιριστές δικαιωθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων (που είναι και το πιθανότερο ενδεχόμενο), ο Παναθηναϊκός οφείλει να είναι τυπικότατος στην καταβολή των δόσεων.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα κινδυνεύσει, ειδικά από τους ξένους ποδοσφαιριστές, με καταγγελία στη FIFA και κατά συνέπεια με αφαίρεση βαθμών!

Keywords
Τυχαία Θέματα