ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΒΡΟΧΟΥΛΑ

Πάρτε μαζί ομπρέλα! Αστατος αναμένεται ο καιρός σήμερα, ενώ βρέχει από τις 8 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Η ίδια εικόνα θα διατηρηθεί και τη Δευτέρα. 

Για σήμερα η ΕΜΥ προβλέπει συννεφιές… Ειδικότερα, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, πιθανότητα για πρόσκαιρες καταιγίδες

και βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ δεν αναμένονται ιδιαίτερες διακυμάνσεις στη θερμοκρασία που θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Για τη Δευτέρα, αρχικά στα βόρεια και γρήγορα στα δυτικά και κεντρικά θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα βόρεια πιθανώς να είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χωρά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το βραδύ θα αυξηθούν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα ανατολικοί νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα