Αλλάζει τακτική στις ανανεώσεις ο Μαρινάκης

Κάτι η καθυστέρηση που παρατηρείται στα ζητήματα των ανανεώσεων των Ράφικ Τζεμπούρ, Βασίλη Τοροσίδη και Χοσέ Χολέμπας, κάτι η εικόνα του Ολυμπιακού στην Τούμπα και η χαμένη ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη, έφεραν την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αλλάζει τακτική.

Συνεργάτες του ισχυρού άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ υποστήριζαν ότι αυτό που έπρεπε να κάνουν το έχουν πράξει και ξεκαθάριζαν πως δεν πρόκειται να πιέσουν καταστάσεις, ούτε σκοπεύουν να δίνουν κάθε λίγο και λιγάκι νέες

προθεσμίες, καθώς οι εκπρόσωποι των τριών παικτών γνωρίζουν τις θέσεις του συλλόγου. Με απλά λόγια, ο Ολυμπιακός ρίχνει το μπαλάκι στους τρεις ποδοσφαιριστές και περιμένει πλέον τη δική τους αντίδραση.

Η αλήθεια είναι πως έχουν περάσει 5 εβδομάδες και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει τις προσφορές του και περιμένει τους παίκτες, οι οποίοι φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτά που άκουσαν, εκτός βέβαια του Βασίλη Τοροσίδη που αναμένει τις εξελίξεις από το εξωτερικό και το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση από τη Ρόμα.

Είναι σαφές πλέον ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού διαφοροποιεί την τακτική της και περιμένει από τους Τζεμπούρ, Χολέμπας και Τοροσίδη να κάνουν κίνηση για να τελειώνει -επιτέλους- το θέμα. Η κλεψύδρα τελειώνει και είναι λογικό να επικρατεί άγχος στον Ολυμπιακό. Μην ξεχνάτε πως σε έξι εβδομάδες οι τρεις παίκτες θα έχουν δικαίωμα να διαπραγματευτούν με ομάδα της αρεσκείας τους από τη στιγμή που τα συμβόλαιά τους τελειώνουν το προσεχές καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα