Τεσσ-Αρης στην Κομοτηνή

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ δύο τερμάτων τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ο Πανθρακικός έκανε περίπατο με τον Αρη, τον οποίο νίκησε 4-0 και τον βύθισε στη βαθμολογία της Super League.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη προηγήθηκε με τον  Παπαδόπουλο πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, ενώ ο ‘Αρης έχασε με αποβολή τον Γκέσιο. Στο 44′ ήρθε το δεύτερο χτύπημα για τους φιλοξενούμενους με τον Μπαϊκαρά να κάνει το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Πανθρακικό που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην

τελική του επικράτηση. Στο 54′ ο Παπαδόπουλος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και στο 75′ ο Λουσέρο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-0.

Υπενθυμίζουμε, όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, πως το ματς διεκόπη στο 2ο λεπτό και για περίπου 20 λεπτά λόγω ρίψης δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις σε μικροένταση με οπαδούς του Αρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (80′ Κυβελίδης), Καστσελάν, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (13′ Μελίσσης (42′ Μουνάφο)), Μπαϊκαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Σκλιοπίδης

Άρης (Πασιαλής-Μπουγιουκλής): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος (55′ Ψυχογιός), Καζναφέρης, Αγκάνθο (62′ Κανούλας), Γκέσιος, Παπαστεριανός, Μαργαρίτης, Σούνας (79′ Ασλανίδης), Κοέλιο

Keywords
Τυχαία Θέματα