ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ

08:45 6/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Μέσα σε ασθενοφόρο, για να μην γίνει αντιληπτός, μεταφέρθηκε με άκρα μυστικότητα, στον εισαγγελέα της Σύρου, ο 21χρονος Πακιστανός που συνελήφθη το Σάββατο στην Αθήνα και ομολόγησε τη βίαιη επίθεση σε 15χρονη κοπέλα, στις 22 Ιουλίου, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.


Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί την Τρίτη, καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από άτομο με πλήρη ψυχική ηρεμία, για βιασμό και ληστεία με ιδιαίτερα σκληρότητα κατά προσώπου. Mέχρι την απολογία του θα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σύρου.

Ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος ήρθε και ζούσε παράνομα στην Ελλάδα, μετά και την ταυτοποίηση και του δεύτερου δείγματος DNA άλλαξε τακτική και δέχτηκε πως αυτός είναι ο άνθρωπος που τραυμάτισε σοβαρά την μαθήτρια στα βράχια της Χρυσής Ακτής.

Η ανακοίνωση της οικογένειας
Με μία ανακοίνωση, η οικογένεια της 15χρονης κοπέλας, που νοσηλεύεται στο «Αττικόν», σε κατάσταση σταθερά ελεγχόμενη απευθύνει ευχαριστίες προς όλους όσους συνέδραμαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Θα θέλαμε κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας, που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο, αλλά και όλους όσους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Αρχών, με τις πληροφορίες τους συνέβαλαν στον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, καθώς επίσης και τα ΜΜΕ για τη διακριτικότητα με την οποία καλύπτουν δημοσιογραφικά το θέμα. Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του ΟΤΕ για τη συνδρομή και στήριξη που μας παρέχει όλο αυτό το διάστημα. Ευχαριστούμε τέλος την Ελληνική Αστυνομία που με το ζήλο τη μεθοδικότητα και τη συστηματικότητα των ερευνών της εξιχνίασε άμεσα την υπόθεση.
Δηλώνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελλήνων Δικαστών που επιλαμβάνονται πλέον της υποθέσεως.

Δημήτριος Κουσιουρής
Συνήγορος της Οικογένειας της Μυρτούς»

Keywords
Τυχαία Θέματα