Tροχοφόρα… φέρετρα

Όποιος λάτρης των τεσσάρων τροχών έχει ερωτευθεί κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο, μπορεί να πραγματοποιήσει με αυτό το τελευταίο ταξίδι του στη Γη. Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στα τροχοφόρα φέρετρα με ντιζάιν λατρεμένων αυτοκινήτων, τα οποία κατασκευάζει η αμερικανική φίρμα ‘’Cruisin Caskets’’.

Στα συγκεκριμένα οχήματα δεν προβλέπονται θέσεις για επιβάτες ούτε και κινητήρας. Ο τελευταίος είναι έτσι και αλλιώς περιττός, καθώς τα αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν μόνον για ένα ταξίδι, το τελευταίο.

Όλα

τα μοντέλα της ‘’Cruisin Caskets’’ είναι εξοπλισμένα με φιμέ τζάμια, που δεν επιτρέπουν να δεις στο εσωτερικό τους. Ανοίγοντας όμως το καπάκι, αποκαλύπτεται ένα πολυτελές φέρετρο.

Η μακριά λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού δεν γνωρίζει περιορισμούς. Έτσι μπορούν να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι πελάτες όποιο μοντέλο επιθυμούν, αλλά και να διαλέξουν το χρώμα, τα υλικά και τα διάφορα αξεσουάρ, όπως δηλαδή συμβαίνει και με την αγορά ενός πραγματικού αυτοκινήτου.

Το βασικό μοντέλο ξεκινά από περίπου 5.500 δολάρια, όμως η τιμή του ανεβαίνει ανάλογα με τα εξτρά, στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ζάντες χρωμίου και διακοσμητικές λωρίδες από χρυσό.

Όποιος θέλει, μπορεί ωστόσο να διαφοροποιήσει τη χρήση του πρωτότυπου φέρετρου μέχρι να φτάσει η στιγμή που θα αποχωρήσει τα εγκόσμια. Η κατασκευάστρια εταιρεία προτείνει για παράδειγμα τον εφοδιασμό των μοντέλων της με ψυγείο, κάτι που εκτιμούν ιδιαίτερα όσοι διοργανώνουν πάρτι στο γκαράζ τους.

autoreport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα