BREAK ΤΙΤΛΟΥ Ή ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Ο τέταρτος τελικός, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, πιθανότατα να αναδείξει πρωταθλητή (τον Ολυμπιακό), πιθανότατα να οδηγήσει τη σειρά σε πέμπτο και τελευταίο ματς το Σάββατο. Το σίγουρο είναι ότι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.


Η αυλαία στους εφετινούς τελικούς πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ είναι πιθανό να πέσει απόψε (19:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ

με τον Ολυμπιακό να έχει το πρώτο match ball για την κατάκτηση του τίτλου μετά από 15 χρόνια.

Έχοντας το προβάδισμα νικών μετά τον θρίαμβο της Κυριακής στο ΣΕΦ, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς πηγαίνει στην έδρα του Παναθηναϊκού για να κάνει το break και να σηκώσει την κούπα, την ίδια ώρα που η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα επιδιώξει την ισοφάριση και τη διατήρηση των ελπίδων για παραμονή στο θρόνο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο. Παράλληλα, για μία ακόμη φορά η προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος θέλει να τονώσει το ηθικό των παικτών του ελπίζοντας σε ανατροπή… τίτλου.

Στην αντίπερα όχθη, ούτε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αντιμετωπίζει προβλήματα και δηλώνει ότι ο Ολυμπιακός θα πάει στο ΟΑΚΑ για να υπερασπιστεί το προβάδισμα τίτλου: «Μέχρι τώρα και τα τρία παιχνίδι ήταν ματς υψηλού επιπέδου όπως περίμεναν όλοι. Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει ένα μικρό ψυχολογικό προβάδισμα γιατί έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στο ΣΕΦ ακόμα κι αν χάσουμε την Τετάρτη. Αυτό παράλληλα είναι και μια μικρή πίεση για τον Παναθηναϊκό. Τους σεβόμαστε απόλυτα και περιμένουμε ένα κλειστό και σκληρό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα