«Τώρα θα μπορώ να κάνω πάρτι χωρίς να με ζαλίζουν»…

«Εβίβα» φαίνεται πως είπε ο Ροναλντίνιο, καθώς ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο επιβεβαίωσε ότι είχε πάει μεθυσμένος στην προπόνηση.

Το γεγονός ότι ο πρώην άσος των Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα και Μίλαν είχε πάει λίγο… ζαλισμένος για να γυμναστεί, είχε γίνει γνωστό πριν μερικές μέρες, όμως ο παράγοντας της Φλαμέγκο, Ραφαέλ Ντε Πίρο, μίλησε για τα αποτελέσματα. «Η εξέταση είχε γίνει. Δεν γνωρίζω πότε, αλλά είχε γίνει. Εδειξε αλκοόλ στο αίμα του

Ροναλντίνιο, όμως νομίζω ότι ο ίδιος δεν το γνώριζε καν. Εχουμε σαφείς ενδείξεις τις οποίες έχουμε μεταφέρει στο ιατρικό επιτελείο και συντάξαμε έκθεση για ανάρμοστη συμπεριφορά. Εχουμε μία εξέταση και ένα video σαν αποδεικτικό στοιχείο».

Την ίδια στιγμή στην Φλαμέγκο παλεύουν να αποδείξουν η πρόσφατη μεταγραφή στην Ατλέτικο Μινέιρο δεν έγινε αφού είχαν μαθευτεί τα περί αλκοόλ και ότι ουσιαστικά δεν υπήρξε δόλος στην παραχώρησή του. «Δεν έχουν τίποτα, όμως ψάχνουμε, μερικοί υποστηρίζουν ότι βρέθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο πριν την απόφαση αυτή» είπε ο Ντε Πίρο.

Σημειώνεται πάντως ότι οι προσπάθειες των ανθρώπων του συλλόγου να σταματήσουν τον Ροναλντίνιο από την πορεία του προς την έξοδο δεν ήταν λίγες, ενώ την ίδια στιγμή είχαν προειδοποιήσει για την κατάστασή του Ροναλντίνιο ομάδες που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον, όπως η Κορίνθιανς. «Ηταν μία προειδοποίηση κυρίως προς την Παλμέιρας που μας είχε ενημερώσει ότι έχει επαφές μαζί του».

Ωστόσο, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η στάση του Ροναλντίνιο, καθώς για τον ίδιο ενδιαφέρονται οι πάντες εκτός από τον ίδιο. Λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στην Ατλέτικο Μινέιρο, το μόνο πράγμα που τον απάσχολούσε δεν είχε να κάνει με τη νέα του ομάδα και το αγωνιστικό κομμάτι.

«Τώρα θα μπορώ να κάνω πάρτι χωρίς να με ζαλίζουν»…

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

«Τώρα θα μπορώ να κάνω πάρτι χωρίς να με ζαλίζουν»… | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα