ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

21:52 6/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Απάντηση στις σκληρές δηλώσεις του Ε.Επιτροπάκη που «συνόδευσαν» την αποχώρησή του από το κόμμα του Θ. Τζήμερου, έδωσε η «Δημιουργία Ξανά» προσπαθώντας ωστόσο να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Στην επιστολή του ο Επιτροπάκης καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, τον Θ. Τζήμερο για παράδοση σε συμφέροντα και απόπειρα διαφθοράς, ενώ αναφέρει πως ο πρόεδρος του κόμματος «έπαιρνε και παίρνει όλες τις αποφάσεις μόνος του, συνεπικουρούμενος από τον σοφέρ και τη γραμματέα του, οι οποίοι συμμετέχουν σε όλες τις διαπραγματεύσεις, τη στιγμή που ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος του κόμματος και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου

έχουν παντελή άγνοια».

«Αυτό που δεν μπορούν να καταπιούν ορισμένοι από τη Δημιουργία ξανά!, όπως αναφέρουν στελέχη της, είναι ότι η σύμπραξη με τη Δράση έγινε πολύ γρήγορα αν και ελήφθη θεσμικά η απόφαση από την Εθνική Επιτροπή με απόλυτη πλειοψηφία. Δεν μπορούν επίσης να δεχθούν την «αθέτηση» του συνθήματος «πολιτική χωρίς πολιτικούς», λόγω ακριβώς αυτής της συνεργασίας, αλλά όπως αναφέρουν, οι στιγμές για τη χώρα είναι κρίσιμες και «επιβάλλουν συνεργασίες» τονίζεται στην ανακοίνωση της «Δημιουργίας Ξανά».

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Επιτροπάκη, για τον πρόεδρο του κόμματος Θάνο Τζήμερο, ότι λαμβάνει τις αποφάσεις του με τον οδηγό και τη γραμματέα του, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο κ. Τζήμερος δεν έχει επαγγελματία οδηγό, αλλά τον συνοδεύει και οδηγεί συχνά ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου. Ενώ ως προς τη γραμματέα του, η απάντηση είναι ότι είναι εθελόντρια, από τα πρώτα στελέχη της Δημιουργίας ξανά! και πρώτη σε σταυρούς στην εθνική επιτροπή του κόμματος.

Keywords
Αναζητήσεις
αποχωρησεις στελεχων της δημιουργιας ξανα
Τυχαία Θέματα