Ποιος Σανγκόι; Άλλον θέλουμε…(vid)

Χθεσινά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ήθελαν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον Γκαστόν Σανγκόι με την διοίκηση να διαψεύδει το ενδιαφέρον για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και να επισημαίνει πως κινείται για την απόκτηση Αργεντινού μικρότερης ηλικίας που δεν έχει αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», ο Αργεντινός που θέλει ο Γιώργος Δώνης δεν θα αποκτηθεί τις αμέσως προσεχείς μέρες καθώς προέχουν άλλα θέματα όπως αυτό τον διακανονισμών.

«Κραυγή αγωνίας» από Βρύζα

Ο ΠΑΟΚ

συνεχίζει την προσπάθειά του να πείσει τους Χαλκιά, Τσιρίλο και Ιβιτς, να μη θέσουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή του συμμετοχή. «Αν δεν παίξουμε Ευρώπη, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να πάρετε τα χρήματά σας», ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο Βρύζας στους τρεις πρώην παίχτες του ΠΑΟΚ, αυτοί φέρονται πλέον πιο διαλλακτικοί, ωστόσο θέλουν εγγυήσεις για να βάλουν και τη δική τους υπογραφή.

Η ΟΥΕΦΑ δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα «κόψει» τον ΠΑΟΚ αν του λείπουν τρεις υπογραφές, στην Τούμπα, ωστόσο, δεν θέλουν να πάρουν το ρίσκο, άλλωστε ενδεχόμενος αποκλεισμός θα ισοδυναμεί με καταστροφή.

Την ίδια ώρα, Δώνης και Γεωργιάδης προσπαθούν να προσθέσουν και τα επόμενα κομμάτια στο παζλ, μετά την απόκτηση του Κουμάλο. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει δύο χαφ, έναν επιτελικό για τη θέση του Ιβιτς κι έναν αριστεροπόδαρο, για το 4-4-2 που θέλει να παίξει, καθώς κι έναν επιθετικό για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες.

Για τη θέση του επιτελικού έχει προταθεί και εξετάζεται η περίπτωση του 30χρονου Γάλλου Γιοχάν Καβαλί, που έκανε καλή σεζόν στην Αζαξιό (4 γκολ και 7 ασίστ σε 31 συμμετοχές), ενώ για την επίθεση ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να περιμένει τον Μπούντιμιρ να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με τον Εργοτέλη, έχοντας στην αναμονή τον Μπανγκουρά.

Στη Ρουμανία συνεχίζουν να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ραπίντ Βουκουρεστίου να πάρει πίσω τον Λάζαρ, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει, καθώς ο Ρουμάνος είναι στα σχέδια του Δώνη και το συμβόλαιό του είναι κοντά στο «ταβάνι» του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Μπούντιμιρ υπο προϋποθέσειςΟι «στόχοι» του ΠΑΟΚ!Θέλει Ρομέου ο ΠΑΟΚ

Ποιος Σανγκόι; Άλλον θέλουμε…(vid) | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα