Στην αναμονή για τέσσερις ο Παναθηναϊκός

Καθοριστική είναι η τρέχουσα εβδομάδα στον Παναθηναϊκό στο θέμα των ανανεώσεων με την ΠΑΕ να περιμένει τις απαντήσεις στις προτάσεις που έχει κάνει σε Κώστα Κατσουράνη, Γιώργο Καραγκούνη, Νίκο Σπυρόπουλο και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Ο Κατσουράνης θα συναντηθεί μάλλον αύριο με την διοίκηση για να ενημερώσει αν δέχεται ή όχι την πρόταση για ανανέωση συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές με τις πιθανότητες παραμονής του

διεθνούς μέσου, αυτή την στιγμή, να είναι μικρές.
Ο Καραγκούνης από την μεριά του όλα δείχνουν πως θα δεχτεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό αν και κανείς δεν του εγγυάται πως θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής όπως ο ίδιος έχει ζητήσει. Ο Σπυρόπουλος έχει ζητήσει μια μικρή παράταση προκειμένου να απαντήσει και στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει πως αν ο διεθνής μπακ δεν δεχτεί τότε θα ξεκινήσει άμεσα η αναζήτηση αριστερού οπισθοφύλακα.
Τέλος ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ φέρεται να έχει συμφωνήσει στην πρόταση για ανανέωση συμβολαίου και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να μπουν οι υπογραφές με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό να εισπράττει 600.000 ευρώ το χρόνο συν 100.000 ευρώ ως μπόνους.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Ανανεώνει ο ΜπουμσόνγκΜπουμσόνγκ: Θέλω να πάω στην Ρέιντζερς!Μένει και με μείωση ο Μπουμσόνγκ

Στην αναμονή για τέσσερις ο Παναθηναϊκός | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα