Η "Συμμαχία" και η "νέα Πόρτο", του Φερέιρα

Το postgame δεν είναι καθόλου αισιόδοξο για τους οικονομικού στόχους που έχει θέσει ο Γιάννης Αλαφούζος και το «Σωματείο» και το είχαμε πει εξαρχής…

Λέει ο Mr.ΣΚΑΪ, πως το εγχείρημα της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» δεν έχει καμιά σχέση με την προ ετών ανάλογη κίνηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τα «μέλη» που πήγε άκλαυφτη, γιατί, λέει ο κ.Αλαφούζος. ο Κόκκαλης δεν πρόσφερε τίποτα σε αντάλλαγμα, ενώ αν γίνεις μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», κάποια στιγμή στο μέλλον πιθανόν να έχεις την ευκαιρία για να γίνεις μέλος της διοίκησης του Παναθηναϊκού.

Η

ταπεινή μας άποψη είναι πως αυτή η περίπτωση, το να μπορέσει ένας οπαδός που γίνεται μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» φαντάζει πολύ μακρινή και μπορούμε να βεβαιώσουμε τον Γιάννη Αλαφούζο πως η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του Παναθηναϊκού που γράφτηκαν ή σκέφτονται να γραφτούν στο «Σωματείο», δεν έχουν ηγετικές ή διοικητικές βλέψεις.

Κατά την άποψή μας, το να γίνει, μελλοντικά,κάποιος μέσω της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», διοικητικό στέλεχςο των «πράσινων» φαντάζει εξίσου ασαφές, όσο και η «φωνή» που υποτίθεται πως θα αποκτούσε αυτός που θα γινόταν «μέλος» στον Ολυμπιακό του Σωκράτη Κόκκαλη.

Οπωσδήποτε η κίνηση Αλαφούζου για το «Σωματείο» ήταν η τελευταία λύση πριν την χρεοκοπία και την «μη αδειδότηση» και για τους λόγους αυτούς, αξίζει να στηριχτεί η κίνηση για την «Παναθηναϊκή Συμμαχία», από όλον τον Παναθηναϊκό κόσμο.

Σίγουρα προκειται για ρίσκο, γιατί ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει σε περίπτωση που το «Σωματείο» δεν καταφέρει άμεσα, να αγγίξει τους στόχους που έχει θέσει.

Ο Παναθηναϊκός, εξακολουθεί να βαδίζει σε τεντωμένο, οικονομικά, σχοινί και όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Κατά τη γνώμη του postgame, πολλά θα εξαρτηθούν από τι πρόκειται να κάνουν τα «γερά πορτοφόλια», τα οποία ήδη έχουν προσφέρει ένα πολύ σημαντικό ποσό και, ίσως, συνεχίσουν να προσφέρουν.

Το “crash test” για την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» θα είναι όταν θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών, της οικογένειας Βαρδινογιάννη προς το «Σωματείο».

Αν πράγματι η μεγάλη μάζα των φίλων του «τριφυλλιού» περιμένει να μεταβιβαστούν οι μετοχές, για να τρέξει να προσφέρει τον οβολό του στον ειδικό λογαριασμό του «Σωματείου», τότε ναι, η κίνηση Αλαφούζου θα έχει επιτυχία.

Αντίθετα, αν οι φίλοι του ¨τριφυλλιού» δεν πάνε ούτε όταν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, τότε τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου αισιόδοξα…

Δύο είναι οι κρίσιμοι παράμετροι:

Επαναλαμβάνουμε, το αν τα «γερά πορτοφόλια» είναι διατεθειμένα να συνεχίσουν να βάζουν λεφτά και το αν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγη ή, έστω, θα καταφέρει να συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αν αποτύχει και στα δύο, όπως πέρυσι, άστο καλύτερα…

Σε όλο αυτό το ρευστό τοπίο, θέλουμε να σταθούμε σε κάτι:

Στην τεράστια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Γιατί λέτε πως έμεινε ο Πορτογάλος προπονητής στον Παναθηναϊκό;

Γιατί ονειρευόταν από παιδί να γίνει μέλος του

Keywords
Τυχαία Θέματα