Η Riot Games μοιράζεται το όραμά της για το μέλλον των eSports

Οι πρώτες πληροφορίες για το League of Legends Championship SeriesΤο νέο επαγγελματικό πρωτάθλημα δεν έχει προηγούμενο στα ηλεκτρονικά αθλήματα, διαθέτοντας τους κορυφαίους παίκτες παγκοσμίως, έμμισθες επαγγελματικές ομάδες, και 100% ελεύθερες μεταδόσεις σε HD.


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – 6η Αυγ., 2012 - Η Riot Games, η εταιρεία πίσω από το δημοφιλέστερο παιχνίδι  PC παγκοσμίως, αποκάλυψε σήμερα το

όραμά της για το μέλλον των eSports. Από τις αρχές του 2013, οι καλύτεροι παίκτες στον πλανήτη θα μπορούν να αγωνίζονται στο League of Legends Championship Series- ένα νέο επαγγελματικό πρωτάθλημα με ομάδες από Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία, πολλές αγωνιστικές ανά  εβδομάδα, και ζωντανές streaming HD μεταδόσεις διαθέσιμες δωρεάν παγκοσμίως.

«Μιλώντας με παίκτες από όλο τον κόσμο, μου ζητούσαν επανειλημμένα να ανεβάσουμε ταχύτητα στο League of Legends ως eSport», δήλωσε ο Brandon Beck, συνιδρυτής και CEO της Riot Games. «Το νέο League of Legends Championship Series είναι η απάντησή μας. Εκατομμύρια οπαδοί συντονίζονται και παρακολουθούν κάθε φορά που υποστηρίζουμε ένα μεγάλο τουρνουά League of Legends, οπότε διευρύνουμε αυτή την υποστήριξη κατά έναν ανεπανάληπτο τρόπο».

Βασικά στοιχεία του League of Legends Championship Series

Παγκόσμια κλίμακα: Οι οκτώ κορυφαίες ομάδες από Βόρεια Αμερική και Ευρώπη, μαζί με κορυφαίες ομάδες από την Ασία, θα διαγωνιστούν για τοπική και παγκόσμια κυριαρχία.Εκατομμύρια Δολάρια: Οι μισθοί, τα βραβεία, αλλά και άλλα έσοδα για τις ομάδες του Championship Series, θα εξασφαλίσουν ότι το League of Legends είναι μια βιώσιμη επιλογή καριέρας για τους επαγγελματίες παίκτες.Κανονική σεζόν και πλέι-οφ: Οι οπαδοί των eSports θα δουν τις ομάδες να παίζουν στην παραδοσιακή μορφή του οργανωμένου αθλητισμού- μια κανονική σεζόν με πολλούς αγώνες ανά εβδομάδα η οποία κορυφώνεται με τοπικά πλέι-οφ, και ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το οποίο θα στέψει την κορυφαία ομάδα του κόσμου στο League of Legends.Δωρεάν μετάδοση αγώνων σε HD: Οι οπαδοί του League of Legends  θα μπορούν να παρακολουθούν online τους αγώνες του Championship Series, με HD μεταδόσεις που είναι πάντα 100% ελεύθερες.

Τα επερχόμενα Τοπικά πρωταθλημάτα Βόρειας Αμερικής και Ευρώπης, της Δεύτερης Σεζόν, θα έχουν τεράστια επιρροή στην επόμενη σεζόν του Championship Series, καθώς οι 3 κορυφαίες ομάδες από κάθε περιοχή θα προκριθούν αυτόματα. Τα Τοπικά πρωταθλήματα είναι:

* Τελικοί Δεύτερης Σεζόν Ευρώπης @ Gamescom στην Κολωνία, Γερμανία – 16 Αυγ. με 19 Αυγ.
* Τελικοί Δεύτερης Σεζόν Βόρειας Αμερικής @ Pax Prime στο Σιάτλ, Ουάσιγκτον – 30 Αυγ. με 2 Σεπτ.

Παρόλο που το Champioship Series θα αποτελεί το απόλυτα υψηλότερο επίπεδο αγωνιστικού παιχνιδιού στην Τρίτη Σεζόν του League of Legends, ο ανταγωνισμός θα είναι επίσης αμείλικτος στο Challenger Circuit, το οποίο αποτελείται από εκδηλώσεις που φιλοξενούνται από τους Intel Extreme Masters, Major League Gaming, και IGN Pro League.»Οι IEL, MLG και IPL είναι πολύτιμοι συνεργάτες, και θα συνεχίσουμε τη στενή συνεργα

Keywords
Τυχαία Θέματα