Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Κουίνσι

Ξανά στα πράσινα ο Κουίνσι! Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία τόσο με τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό, όσο και με την Αλ Σαντ και ο παίκτης αναμένεται την Πέμπτη ή την Παρασκευή στην Αθήνα για τις υπογραφές και για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Ο Δημήτρης Γόντικας τα βρήκε σε όλα με τον μάνατζερ του και την ομάδα του. Ο Κουίνσι θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι 550.000 ευρώ ετησίως (χωρίς τα μπόνους), ενώ η Αλ

Σαντ πιθανώς να μην εισπράξει καθόλου χρήματα, αλλά θα έχει λαμβάνειν σημαντικά μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης του «τριφυλλιού» στους ομίλους του Champions League, όπως επίσης και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Κουίνσι, που μείωσε το κασέ του κατά 45% (έπαιρνε 1 εκατ. ευρώ στην Αλ Σαντ), θα είναι διαθέσιμος για τα play offs του Champions League κι εφόσον ο Ζεσουάλδο Φερέιρα το κρίνει, θα χρησιμοποιηθεί ακόμη και στο πρώτο ματς (21/22 Αυγούστου).

Και δεν τελείωσε…

Η απόκτηση του Κουίνσι δεν ολοκληρώνει τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, καθώς θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης με έναν κεντρικό χαφ. Πάντως για τη συγκεκριμένη προσθήκη δεν θα υπάρξει βιασύνη.

Μαυρίας και Κατσουράνης για μία θέση

Ο Χάρης Μαυρίας και ο Κώστας Κατσουράνης διεκδικούν μία θέση για τον αγώνα με τη Μάδεργουελ. Εφόσον προτιμηθεί ο πρώτος, θα παίξει ως δεξιός εξτρέμ με τον Ζέκα να πλαισιώνει τον Βιτόλο ως αμυντικό χαφ. Αν προτιμηθεί ο «Κατσούρ», θα είναι εκείνος δίπλα στον Ισπανό μεσοαμυντικό και ο Ζέκα θα πάει δεξιά. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι κλεισμένες: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ.

* Τα 8.421 έφτασε ο αριθμός διαρκείας που είχαν πωληθεί μέχρι χθες βράδυ και στην ΠΑΕ αισιοδοξούν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα σπάσει το φράγμα των 10.000.

sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Κουίνσι | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα