Γλύτωσαν από την πίσσα και τα πούπουλα, όμως δεν θα γλυτώσουν την κατακραυγή!

Ο Παναθηναίκός διανύει την πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του και φαίνεται πως ο μόνος που τρέχει για να σώσει την ΠΑΕ από την χρεοκοπία που θα θέσει σε κίνδυνιο ακόμα και την ύπαρξη του ίδιου του συλλόγου, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος και “μερικοί επιφανείς Παναθηναϊκοί”, που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μάθουμε τα ονόματά τους!

Γιατί “οπωσδήποτε”;

Γιατί όταν λήξει, θετικά ή αρνητικά, αυτή η περίφημη ιστορία της αδειοδότησης,

θα χρειαστεί να γίνει κάποιος απολογισμός, ώστε οι φίλοι των “πράσινων” να γνωρίζουν επιτέλους ποιοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ποιοι τα…έγραψαν όλα κανονικά, όπως άλλωστε κάνουν εδώ και πολύ καιρό!

Οι μέτοχοι τους οποίους ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος στο twitter, ασφαλώς έχουν όνομα και ταυτότητα και ο κ.Αλαφούζος ΟΦΕΙΛΕΙ να τους κατονομάσει για να αποκαλυφθεί ποιος είναι πραγματικός Παναθηναϊκός, ποιος προσπάθησε να αποτρέψει την καταστροφή και ποιος “κρύφτηκε” πίσω από συνεχόμενες δικαιολογίες προβάλλοντας πιθανές και απίθανες αιτίες για να μην βάλει αυτό που από την αρχή δεν σκόπευε να βάλει: λεφτά!

Από την ερχόμενη εβδομάδα τα πράγματα δεν θα είναι πλέον τα ίδια για το τριφύλλι…

Είτε θα εξασφαλιστεί το χαρτί της αδειοδότησης και θα πάρει “σάρκα και οστά” το σωματείο λαϊκής βάσης που οραματίστηκε ο Mr. ΣΚΑΪ, ή τελικά η ομάδα δεν θα πάρει άδεια και θα έρθουν εποχές εξαιρετικής οικονομικής δυσκολίας, όπως ακριβώς αυτές που ζούμε όλοι (ή σχεδόν όλοι), οι Ελληνες, εδώ και περίπου τρία χρόνια.

Αν οι προσπάθειες του Γιάννη Αλαφούζου και των “επιφανών Παναθηναϊκών” καρποφορήσουν, η ομάδα θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδό της, στους ομίλους της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης.

Ακόμα και αν αποτύχει να προκριθεί στους ομίλους, θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ, εκτός βέβαια και “βγάλει μόνη τα μάτια της”, όπως πέρυσι που…κατάφερε να αποκλειστεί και από τις δύο Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στην περίπτωση που δεν πάρει το χαρτί της αδειοδότησης, οι πράσινοι θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα με την ομάδα Κ20, και άλλωστε για αυτό τις προάλλες έγινε επαγγελματίας ο Νίκος Κουσίδης, όπως θα γίνουν άμεσα επαγγελματίες και άλλοι νεαροί, που τώρα “ανήκουν” στο τιμ του Xoυάν Ρότσα.

Όπως και νάχει, είτε ο Παναθηναϊκός εξασφαλίσει αδειοδότηση είτε όχι, ;oταν ξεκαθαρίσει το σκηνικό και αποσαφηνιστεί το μέλλον του τριφυλλιού, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει χρέος να αποκαλύψει δημόσια και να κατονομάσει αυτούς που τον στήριξαν με έργα και αυτούς που τον γέμισαν με…παπαρολογίες.

Να ξέρει πάντως πως ο κόσμος του τριφυλλιού, ήδη έχει καταλάβει ποιοι πουλάνε…φούμαρα και περιμένουν να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση για να τρέξουν πάλι και να βγουν φωτογραφία μαζί με τους πραγματικούς σωτήρες.

Ομως αυτή τη φορά, σωτήρες στα λόγια δεν έχουν καμία τύχη, γιατί οι οπαδοί των “πράσινων” δεν ξεγελιούνται, πλέον!

Και είναι κρίμα που δεν είμαστε στο/…Φαρ- Ουέστ, γιατί αυτοί που τάζουν και σ’ωζουν στο μ

Keywords
Τυχαία Θέματα