"Μπουμ" και με μείωση…

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» τόνισε οτι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και με μειωμένες αποδοχές, αρκεί να υπάρχει προοπτική για την ομάδα, όπως σημείωσε.

«Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είμαι υπερήφανος που αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε την τελευταία διετία. Μου αρέσει η Ελλάδα και είμαι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσω. Θα το κάνω και με μείωση των αποδοχών μου, ακόμη και 20-30%, διότι καταλαβαίνω

ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Ωστόσο, βασική προϋπόθεση για εμένα αποτελεί η προοπτική που θα μου δώσουν από τον σύλλογο. Αν μου αναλύσουν ένα οργανωμένο ποδοσφαιρικό πλάνο, ακόμη και με προοπτική 2-3 ετών, για τη δημιουργία μιας καλής ομάδας χωρίς προβλήματα όπως τα εφετινά, θα είμαι θετικός. Πρέπει όμως να δω μια προοπτική. Διαφορετικά δεν έχω λόγο να ζήσω άλλη μια σεζόν σαν την εφετινή. Είμαι 32 ετών, δεν μου απομένουν πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και θέλω, όσο αγωνίζομαι, να το ευχαριστιέμαι».

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

"Μπουμ" και με μείωση… | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα