Γκρέκο: Έξτρα κίνητρο οι τίτλοι!

Ο Λεάντρο Γκρέκο παρουσιάστηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρέωση του να κυνηγούν όλους τους τίτλους κάθε σεζόν.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η ομάδα του Ζαρντίμ του έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, με το επίπεδο της προπόνησης να του θυμίζει Ρόμα!

Στην αρχή το λόγο πήρε ο Σάββας Θεοδωρίδης: «Καλή χρονιά σε όλους.

Ο Γκρέκο είναι ένας εξαίρετος παίκτης. Μόνος του αποφάσισε να έρθει εδώ κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να ξέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που παίρνει μόνιμα τίτλους. Είναι μόνιμος πρωταθλητής». Επίσης αναφέρθηκε στην αξία του να φοράει κάποιος την φανέλα των Πειραιωτών.

Μετά έδωσε στον παίκτη την φανέλα με το νούμερο 27 ενώ του ευχήθηκε στα ιταλικά! «Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που βρέθηκαν κοντά μου όλες αυτές τις μέρες από την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα και για εμένα είναι πολύ σημαντικό που είμαι εδώ», σχολίασε ο Γκρέκο και πρόσθεσε: «Η πρώτη εντύπωσή μου είναι πολύ καλή. Η ομάδα αποτελείται από πολλούς νεαρούς παίκτες. Σχετικά με τον προπονητή η προπόνηση είναι πολύ οικεία με εκείνη της Ρόμα. Μοιάζει αρκετά. Μου δίνει το κίνητρο να δουλέψω».

Όσον αφορά το που παίζει καλύτερα, ως αμυντικός χαφ ή ως εσωτερικός είπε: «Μπορώ να παίξω στα χαφ και αριστερά και δεξιά όπως έπαιζα στην Ρόμα. Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω σε αυτές τις θέσεις» και στην συνέχεια αναφέρθηκε στη «γεύση» που πήρε από το «Γ. Καραϊσκάκης»: «Η πρώτη εντύπωση ήταν το 5-1 που είχαμε χάσει πριν από κάποια χρόνια. Η επόμενη εντύπωση, η χθεσινή από το φιλικό με την Μάλαγα ήταν πολύ καλή. Ανυπομονώ να παίξω στο Καραϊσκάκη».

Για την πίεση που του προκαλεί ο Ολυμπιακός και η απαίτηση για τίτλους ο πάντα ήρεμος και γαλήνιος Γκρέκο υπογράμμισε: «Δεν ανησυχώ καθόλου. Από την πρώτη στιγμή ήξερα πως ο Ολυμπιακός διεκδικεί τίτλους. Αυτό μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο», ενώ για το ντεμπούτο του και αν αυτό θα γίνει με την Νάπολι είπε: «Ότι πιστεύω ότι θα μπορώ να παίξω. Δουλεύω πολύ στην φυσική κατάσταση.

Δεν με νοιάζει πιο ματς θα είναι. Εάν θα είναι με την Σπόρτινγκ ή με τη Νάπολι. Απλά θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τη νέα χρονιά». Στην συνέχεια ακολούθησε το δεύτερο μέρος της παρουσίασής του με φωτογράφηση με την φανέλα στο Καραϊσκάκη ενώ στην συνέχεια ο Γκρέκο βρέθηκε στον χώρο της διάθεσης των διαρκείας της ομάδας.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Γκρέκο: Έξτρα κίνητρο οι τίτλοι! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα