Shazam, ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε τους 300 εκ. χρήστες και ετοιμάζει εφαρμογές για tablets

15:46 26/2/2013 - Πηγή: TechFan

Στη Mobile World Congress (MWC) έκθεση αυτή την εβδομάδα στη Βαρκελώνη, το Shazam, η υπηρεσία αναγνώρισης μουσικής για κινητά τηλέφωνα ανακοίνωσε ότι η βάση των χρηστών της έχει περάσει τώρα τους 300 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Για να γιορτάσει το ορόσημο αυτό η Shazam έχει ξεκινήσει επίσης μια νέα

εφαρμογή Shazam για τα tablets που υποστηρίζει τόσο το iPad της Apple όσο και τα Android tablets. Ο Andrew Fisher, Shazam Διευθύνων Σύμβουλος εξηγεί:

“Ο αριθμός των χρηστών του Shazam και το επίπεδο της δέσμευσης συνεχίζει να αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Έχουμε τώρα πάνω από 300 εκατομμύρια παγκοσμίως Shazamers με ένα όλο και μεγαλύτερο ποσοστό από τους οποίους χρησιμοποιούν τη εφαρμογή μας στο iPad ή σε Android tablet συσκευές να αλληλεπιδρούν με την τηλεόραση. Αυτή η νέα έκδοση του Shazam βελτιστοποιεί την ανακάλυψη, πρόσληψη, τις συναλλαγές και την εξερεύνηση σε ένα περιβάλλον tablet”,” Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εξερευνήσετε περισσότερα από τα media είτε είστε στο σπίτι σας ή σε οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον σε όλο τον κόσμο “.

Πηγή : engadget.com

Keywords
Τυχαία Θέματα