Το BlackBerry Z10 σε σύγκριση με το iPhone 5 σε βίντεο, φαίνεται να είναι αισθητά καλύτερο

16:45 21/1/2013 - Πηγή: TechFan

Μοιάζει η RIM να είναι έτοιμη να ανταγωνιστή τα κορυφαία smartphone με το επερχόμενο BlackBerry OS 10. Μια πρόσφατη σύγκριση σε βίντεο δείχνει ότι το BlackBerry Z10 είναι ικανό να τα βάλει με την απόδοση του iPhone 5 της Apple.

Η σύγκριση πηγαίνει και στο hardware, όσο αφορά την οθόνη και την χωρητικότητα της μπαταρίας.

Το BlackBerry Z10 έρχεται με μια 4,2″ οθόνη με πυκνότητα 356 ppi, σε αντιθέση με την 4″ του iPhone 5 και την 326 ppi πυκνότητα. Επιπλέον, η 1800mAh αποσπώμενη μπαταρία στο BlackBerry Z10 ακούγεται εντυπωσιακή, σε σύγκριση με την μπαταρία 1440 mAh του iPhone 5, η οποία δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Η τελευταία προσθήκη το BlackBerry Voice της RIM δείχνει να είναι καλύτερο του Siri της Apple. Η εφαρμογή BB Voice σας επιτρέπει να υπαγορεύσετε εντολές, κείμενο, e-mail κλπ στο τηλέφωνο. Το νέο πρόγραμμα περιήγησης στο Z10 έχει επίσης δοκιμαστεί και νίκησε το Safari του iPhone 5.

Σημαντικό στοιχείο του BlackBerry 10 OS είναι το multitasking, με το τελευταίο RIM OS να είναι σε θέση να διατηρήσει τις ανοιχτές εφαρμογές χωριστά από τις προσωπικές εφαρμογές της συσκευής. Οι προδιαγραφές του Z10 φαίνονται πολύ εντυπωσιακές στα χαρτιά, αλλά θα δούμε αν έχει ότι χρειάζεται για να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος που έχασε από το iOS και το Android.

Πηγή : blog.gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα