Σε Samsung και Apple όλα τα λεφτά

Η mobile βιομηχανία είναι αγώνας για δυο για αρκετό καιρό τώρα, με το Android και το iOS να είναι τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, με την Samsung και με την Apple να είναι οι δύο μεγάλοι κατασκευαστές που ξεπερνούν όλους τους άλλους στην αγορά. Λοιπόν, η κυριαρχία των δύο μεταφέρετε

και στα κέρδη της mobile βιομηχανίας, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την Canaccord Genuity, Samsung και Apple κατέχουν το 109 τοις εκατό των κερδών της αγοράς mobile τηλεφωνίας. Η Apple είναι πρώτη με το 56 τοις εκατό των κερδών, ενώ η Samsung ήρθε πιο κοντά με 53 τοις εκατό.

Θα αναρωτιέστε πιθανώς γιατί το μερίδιο των κερδών είναι 109 τοις εκατό αντί του 100 τοις εκατό. Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή οι άλλοι κατασκευαστές χάνουν πραγματικά χρήματα (η BlackBerry επλήγη περισσότερο, που αντιστοιχεί σε αρνητικό 4 τοις εκατό των κερδών της βιομηχανίας), μόνο η Sony κατάφερε να κρατήσει τα πράγματα ισορροπημένα. Το μερίδιο που ελέγχεται από την Apple και την Samsung θα ήταν χαμηλότερο αν τα κέρδη των κινεζικών εταιρειών περιλαμβάνονταν στα στοιχεία, αν και οι πληροφορίες αυτές δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν.

Πηγή : sammobile.com

Keywords
Τυχαία Θέματα