Νέα Beats Studio ασύρματα ακουστικά και Beats Pill ηχεία

Η Beats Electronics ανακοίνωσε τρία νέα προϊόντα ήχου, το σούπερ μεγέθους Beats Pill XL ασύρματο ηχείο, μια ανανεωμένη έκδοση του αρχικού Beats Pill ασύρματου ηχείου και μια ασύρματη έκδοση των πρόσφατα ανανεωμένων ακουστικών Beats Studio.

Τα νέα Studio ασύρματα ακουστικά είναι ακριβώς το ίδια με την πρόσφατα ανανεωμένη ενσύρματη έκδοση, αλλά με ενσωματωμένο Bluetooth.

Τα νέα ακουστικά χρησιμοποιούν την ίδια προσαρμοστική ακύρωση θορύβου, Beats Acoustic Engine (DSP) και ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Κάντε τηλεφωνικές κλήσεις, παραλείψτε τραγούδια και αλλάξτε την ένταση του ήχου απευθείας από τα μπουτόν “b” και τα κουμπιά έντασης. Η σύνδεση Bluetooth επιτρέπει έως και 12 ώρες ακρόασης μουσικής ή έως και 20 ώρες όταν είναι συνδεδεμένα σε μια συσκευή ήχου. Τα νέα Studio ασύρματα ακουστικά θα κοστίζουν $ 380 και θα είναι διαθέσιμα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το Beats Pill XL είναι μια μεγαλύτερη εκδοχή του αρχικού ασύρματου ηχείου, με 33 εκατοστά μήκος και 10,1 εκατοστά σε διάμετρο, στο οποίο προστέθηκε μια λαβή για φορητότητα. Νέο και για τα δύο Pill ηχεία είναι το NFC για γρήγορη αντιστοίχιση με άλλες NFC συσκευές και τα άλλα Pill ηχεία. Συνδέστε δύο Pill μαζί και τα δύο θα παίζουν το ίδιο τραγούδι. Κάθε Pill έρχεται με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που είναι ικανή να παρέχει 15 ώρες χρόνο αναπαραγωγής και με ένα LED μετρητή για να δείχνει πόση ενέργεια έχει απομείνει. Επίσης, για τα Pill υπάρχει μια θύρα USB για τη φόρτιση της συσκευής. Το νέο Pill αναμένεται να κοστίζει $ 200, ενώ η έκδοση XL θα κοστίζει $ 300.

Πηγή : digitaltrends.com

Keywords
Τυχαία Θέματα