Η Google Play Music εφαρμογή έφτασε στο iOS

Η Google αποκάλυψε μήνες πριν ότι εργάζεται στην Google Play Music εφαρμογή για το iOS και σήμερα ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη και βρίσκετε στο App Store της Apple. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή

που σας δίνει πρόσβαση σε 20.000 τα τραγούδια που έχετε ανεβάσει και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής και να μοιραστείτε τα τραγούδια.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε 20 εκατομμύρια τραγούδια, να δημιουργήσετε λίστες με ραδιοφωνικούς σταθμούς, να πάρετε συστάσεις μουσικής , κλπ, μέσω της υπηρεσίας streaming All Access για 9,99 δολάρια το μήνα. Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή για ένα μήνα ή μπορείτε να παραλείψετε αυτή την υπηρεσία εντελώς.

Μετά την λήψη του Google Play Music, η εφαρμογή θα σας ζητήσει να εγγραφεί στο desktop. Θα πρέπει να συνδεθείτε στο Google λογαριασμό σας και να επιλέξετε τι είδους πακέτο υπηρεσιών θέλετε. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 5 δευτερόλεπτα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει iPad εφαρμογή αυτή τη στιγμή, αν και μπορείτε πάντα να ανοίξετε το Google Play Music στο iPad. Το 9to5Mac αναφέρει ότι η Google εργάζεται πάνω σε μια εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για το iPad, καθώς και λειτουργίες όπως το “I’m feeling lucky” και βελτιωμένη αναπαραγωγή.

Πηγή : pocket-lint.com

Keywords
Τυχαία Θέματα