Πρόβλεψη: 12 ιντσών Retina MacBook, λιγότερο ακριβό iMac και υψηλότερης ανάλυση iPad για το 2014

Ο Αναλυτής Ming Chi Kuo της KGI Securities έχει προβλέψει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τρεις σημαντικές αλλαγές στα προϊόντα τη κάποια στιγμή το 2014. Αυτές περιλαμβάνουν ένα νέο MacBook, ένα φθηνότερο iMac και μια πιο καθαρή iPad. Η ανάλυση Kuo βασίζεται σε παλαιά πρωτότυπα από την Apple, σε δηλώσεις

από τον Tim Cook, καθώς και σε άλλες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον Kuo μέσω του 9to5Mac, η Apple θα κυκλοφορήσει ένα 12 ιντσών MacBook κάποια στιγμή στο Q2 ή Q3 με υψηλότερης ανάλυσης Retina οθόνη. Θα είναι λεπτότερο, καθώς και πιο ελαφρύ από το MacBook Air, θα χρησιμοποιεί επεξεργαστή Intel αντί A8 της Apple, και όμως μπορεί να είναι λιγότερο ακριβό από τα άλλα notebooks της Apple.

Η τιμή θα είναι επίσης μια βασική αλλαγή για το iMac της Apple. Θα είναι λιγότερο ακριβό από ότι είναι σήμερα, ως απάντηση στον ανταγωνισμό με τους Windows desktop υπολογιστές. Η προτροπή πίσω από αυτή την πιθανή αλλαγή είναι ότι η Apple έχει πουλήσει λιγότερα iMacs από ότι αναμενόταν το 2013. Η αλλαγή αυτή θα εμφανιστεί στο Q2 και Q3 του 2014.

Ενδεχομένως η πιο αναμενόμενη αλλαγή στο lineup της Apple θα είναι στην έκτη γενιά του 9,7 ιντσών iPad, με την πυκνότητα pixel να είναι 30-40 % υψηλότερη από ότι είναι σήμερα, προτρέποντας τους προγραμματιστές να επανεξετάσουν τις εφαρμογές τους και τα γραφικά. Σύμφωνα με τον Kuo, η Apple δεν θα αλλάξει το μέγεθος του iPad και θα συνεχίσει την τρέχουσα ανάλυση του, παρά τις φήμες για το αντίθετο.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα