Νέο Pantech Vega Secret Note phablet με κορυφαία χαρακτηριστικά

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Pantech παρουσίασε το τελευταίο Android phablet της. ΤοPantech Vega Secret Note όπως ονομάζεται προσφέρει κάποια κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια γραφίδα, καθώς και προηγμένη LTE υποστήριξη.

Τα χαρακτηριστικά του Vega

Secret Note επιτρέπουν το phablet να ανταγωνιστεί εύκολα το Samsung Galaxy Note 3. Το πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας Vega διαθέτει ένα Qualcomm Snapdragon 800 SoC, 3GB μνήμη RAM, 5.9 ιντσών 1080p LCD οθόνη, και 13MP πίσω κάμερα σε συνδυασμό με την μπροστινή που είναι ικανή να τραβήξει βίντεο σε Full HD.

Το phablet έχει 32GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω μέσω καρτών microSD και μια πλήρη σουίτα συνδεσιμότητας. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.2.2 Jelly bean. Οι διαστάσεις του είναι 159,4 x 81,5 x 8,85 χιλιοστά, ενώ το βάρος του 190 γραμμάρια. Η συσκευή τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3.200 mAh.

Η phablet θα είναι διαθέσιμο σε τρεις μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Κορέα σε μαύρο ή λευκό. Η εκτιμώμενη τιμής του είναι περίπου 620 ευρώ.

Πηγή : gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα