Ανακοινώθηκε το Fitbit Force fitness βραχιολάκι με ειδοποιήσεις εισερχόμενων κλήσεων

Η Fitbit ανακοίνωσε χθες μια νέα προσθήκη στην γραμμή των wearable προϊόντων γυμναστικής που ονομάζεται Force, ένα ασύρματο βραχιολάκι που καταγράφει τις δραστηριότητες σας αλλά και τον ύπνο σας. ΤοForce μοιάζει περισσότερο με SmartWatch, διότι δεν προσφέρει μόνο παρακολούθηση, αλλά περιλαμβάνει μια μικρή σκοτεινή OLED οθόνη που λέει το χρόνο και προσφέρει αναγνώριση κλήσης (όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου). Επίσης είναι το πρώτο tracker

βραχιολάκι στην αγορά με αλτίμετρο, το οποίο παρακολουθεί πόσες σκάλες ανεβαίνετε σε μια πεζοπορία ή όλη την ημέρα.

Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι η Fitbit ισχυρίζεται τοForce μπορεί να διαρκέσει έως και δέκα ημέρες με μία μόνο φόρτιση. Το Fitbit Force θα αρχίσει να πωλείται σε 3 έως 4 εβδομάδες για 129,95 δολάρια, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Fitbit. Η Fitbit επίσης πρόσφατα ανανέωσε τις εφαρμογές για Android και iOS, προσφέροντας ένα καθαρότερο σχεδιασμό που είναι πιο εύκολες στη χρήση.

Δυστυχώς όμως, οι χρήστες μπορούν να συγχρονίσουν τα Fitbit προϊόντα μόνο με λίγες συσκευές Android, όπως το Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy Note 2 και Galaxy Note 10.1.Εάν έχετε ένα άλλο τηλέφωνο Android, θα πρέπει να συγχρονίσετε τοForce με τον υπολογιστή σας πρώτα για να μπορέσετε να δείτε τα δεδομένα στην mobile εφαρμογή. Ελπίζουμε ότι η εταιρεία θα φέρει τη συμβατότητα σε περισσότερες συσκευές Android.

Πηγή : intomobile.com

Keywords
Τυχαία Θέματα