‘Ολες οι εκδόσεις των Microsoft Windows θα συγχωνευτούν σε ένα OS

20:38 23/7/2014 - Πηγή: TechFan

Η Microsoft έχει κάνει μερικές μεγάλες αλλαγές από τότε που ο Satya Nadella ανέλαβε ως διευθύνων σύμβουλος και τώρα έχουν ανακοινώσει μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο που θα κυκλοφορούν τα Microsoft Windows OS για διάφορες συσκευές. Αυτή τη στιγμή η Microsoft έχει διαφορετικές εκδόσεις των Windows για διάφορες συσκευές, όπως τα Windows

Phone για smartphones, τα Windows για PC, φορητούς υπολογιστές και tablet και το Xbox OS τους.

Η εταιρεία θα έχει πλέον ένα σημαντικό λειτουργικό σύστημα για όλες τις πλατφόρμες, που θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για τους προγραμματιστές, θα καταστήσει επίσης τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για τους καταναλωτές. Μπορείτε να δείτε μια δήλωση του Nadella παρακάτω.

"Αυτό σημαίνει ότι ένα λειτουργικό σύστημα που καλύπτει όλα τα μεγέθη οθόνης" είπε ο Nadella στους αναλυτές στην τριμηνιαία τηλεδιάσκεψη. "Εμείς θα εκσυγχρονίσουμε την επόμενη έκδοση των Windows από τα τρία λειτουργικά συστήματα σε ένα ενιαίο συγκλίνων λειτουργικό σύστημα για οθόνες όλων των μεγεθών".

Αυτή είναι μια μεγάλη αλλαγή από την προηγούμενη στρατηγική της εταιρείας, βέβαια θα εξακολουθούν να πωλούν διαφορετικές εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows Enterprise και Windows Pro, αλλά όλες αυτές οι εκδόσεις των Windows θα είναι ίδιες, έτσι ώστε οι εφαρμογές και το λογισμικό να είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις.

Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά τη Microsoft με την Windows Phone πλατφόρμα, καθώς οι προγραμματιστές που δημιουργούν εφαρμογές ήδη για τα Windows, θα μπορούσαν εύκολα να δημιουργήσουν εφαρμογές για τα Windows Phone. Οι αλλαγές θα έρθoυν με την επόμενη σημαντική έκδοση των Windows, η οποία είναι τα Microsoft Windows 9.

Πηγή: geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα