Κυκλοφόρησε η Lumia Cyan Windows Phone 8.1 ενημέρωση

19:29 15/7/2014 - Πηγή: TechFan

Μετά από αρκετή αναμονή ανακοινώθηκε σήμερα ότι η Lumia Cyan Windows Phone 8.1 ενημερωμένη έκδοση έχει κυκλοφορήσει. Όχι μόνο θα φέρει τα Windows Phone 8.1 τα οποία παρουσιάστηκαν νωρίτερα αυτό το έτος, αλλά και αποκλειστικά χαρακτηριστικά για την Lumia σειρά.

Όλα τα smartphones

Lumia που τρέχουν Windows Phone 8 θα μπορούν να δεχθούν την ενημερωμένη έκδοση. Η εταιρεία έχει πει ότι αυτή η ενημερωμένη έκδοση έχει ξεκινήση από σήμερα και σε λίγες εβδομάδες θα καλύψει όλες τις συσκευές Lumia WP8 σε όλη την υδρόγειο.

Τα Windows Phone 8.1 φέρνουν τον ψηφιακό βοηθό Cortana, το νέο Word Flow πληκτρολόγιο, ένα κέντρο κοινοποιήσεων και πολλά άλλα. Η ενημερωμένη Lumia Cyan έκδοση περιλαμβάνει μια εφαρμογή που συλλέγει δεδομένα από την γυμναστική του χρήστη, Bluetooth 4.0 LE, miracast υποστηρίξει, καθώς και βελτιωμένη απόδοση της κάμερας για τα Lumia Icon, Lumia 1520 και Lumia 930.

Δεδομένου ότι η ενημέρωση διατίθεται σταδιακά μπορεί να πάρει λίγο χρόνο να φτάσει στην συσκευή σας, να είστε βέβαιοι όμως ότι πρόκειται να γίνει αρκετά σύντομα.

Πηγή: ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα