Νέο MOGA Ace Power χειριστήριο για παιχνίδια με iOS 7 υποστήριξη

Υπάρχουν πολλά χειριστήρια παιχνιδιών με στόχο τα smartphones στην αγορά σήμερα. Η MOGA γνωστή για τις παλιότερες προτάσεις της έχει αποκαλύψει ένα νέο χειριστήριο του ονομάζεται τη Ace Power. Αυτό το χειριστήριο είναι το πρώτο που προσφέρει υποστήριξη για το iOS 7.

Υποστηρίζει επίσης, τα τελευταία gadgets

της Apple που χρησιμοποιούν μια θύρα Lightening συμπεριλαμβανομένων των iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C και το iPod touch 5ης γενιάς. Το Ace Power χρησιμοποιεί MOGA S.M.R.T. Lock τεχνολογία για να κρατήσει το iPhone στη θέση του, ενώ το παίζετε.

Το χειριστήριο έχει από ένα αναλογικό joystick στη δεξιά και αριστερή πλευρά. Η δεξιά πλευρά διαθέτει τέσσερα κουμπιά και ένα ζευγάρι κουμπιά στον ώμο. Η αριστερή πλευρά έχει τα ίδια κουμπιά στον ώμο και ένα D -pad μαζί με το αναλογικό joystick.

Το χειριστήριο κλείνει συρταρωτά όταν δεν χρησιμοποιείται για μεγαλύτερη φορητότητα και διαθέτει μια εσωτερική μπαταρία 1800 mAh για μεγαλύτερη διάρκεια παιχνιδιού. Τα παιχνίδια θα πρέπει να σχεδιαστούν έτσι ώστε να είναι συμβατά με το χειριστήριο. ΤοAce Power μπορεί να προπαραγγελθεί τώρα για $ 100.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα