Η Edifier προσφέρει τα νέα της e25 Luna Eclipse 2.0 ασύρματα ηχεία

Η Edifier, ένας παγκόσμιου φήμης σχεδιαστής και κατασκευαστής βραβευμένων συστημάτων ήχου, ανακοίνωσε το νεότερο 2.0 Bluetooth σετ ηχείων της, το Luna Eclipse. Με 74 Watt δύναμη, το Luna Eclipse απευθύνεται τους λάτρεις του ήχου που αναζητούν εξαιρετική ποιότητα ήχου σε ένα οπτικά εντυπωσιακό

πακέτο.

Ιδανικό για επιτραπέζιους υπολογιστές, το Luna Eclipse συνδέεται με οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Bluetooth όπως smartphones, tablets και υπολογιστές για ασύρματη αναπαραγωγή ήχου. Το Luna Eclipse μπορεί επίσης να συνδεθεί με διάφορες συσκευές, χρησιμοποιώντας καλώδιο 3,5 mm. Ένα πάνελ αφής που ελέγχει τη ένταση του ήχου και τις αλλαγές των κομματιών βρίσκεται στην πλευρά του ηχείου. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο .

Το Luna Eclipse ενσωματώνει DSP και DRC τεχνολογία για την ελαχιστοποίηση των στρεβλώσεων ακόμη και στις υψηλότερες εντάσεις, παράγοντας σαφή και καθαρό ήχο. Κάθε ηχείο περιλαμβάνει ένα 3/4″ / 19 χιλιοστών tweeter και ένα 3″ / 76.2 χιλιοστών range speaker drive, με συνολική παραγωγή RMS των 74 watts. Επιπλέον, κάθε ηχείο περιλαμβάνει δύο 3″ / 76.2 χιλιοστών passive bass radiators, μεγιστοποιώντας την απόδοση μπάσων και την εμπειρία ακρόασης.

ΤΑ Edifier’s e25 Luna Eclipse Bluetooth ηχεία είναι διαθέσιμα για $199.99 από το www.edifier.us.com/SHOPEDIFIER.

Πηγή : techpowerup.com

Keywords
Τυχαία Θέματα