Νέα Leica M με full frame DSLR αισθητήρα 24MP

14:10 18/9/2012 - Πηγή: TechFan

Η Leica ανακοίνωσε την ανανεωμένη iconic rangefinder φωτογραφική μηχανή της. Παρουσιάστηκε στην Photokina 2012, και ονομάζεται Leica M.

Η Leica M έχει ένα νέας σχεδίασης αισθητήρα εικόνας, τον οποίο η εταιρεία ονομάζει Leica Max αισθητήρα CMOS. Είναι ένας 24 megapixel

αισθητήρας CMOS 35mm με ISO 200 – 6400, με τον νέο αισθητήρα να έχει αναπτυχθεί ειδικά για χρήση με την Leica M και Leica φακούς. Προσφέρει επίσης full HD εγγραφή βίντεο 1080p / 24fps-25fps.

Η νέα Leica M προσφέρει ζωντανή προβολή και εστίαση, χρησιμοποιώντας την 3 ιντσών 920K-dot οθόνη στο πίσω μέρος, η οποία καλύπτεται με Corning Gorilla Glass για βελτιωμένη αντοχή στις γρατζουνιές.

Η χειροκίνητη λήψη εξακολουθεί να είναι στο επίκεντρο αυτής της τηλεμετρικής φωτογραφικής μηχανής, με μια νέα διάταξη που σχεδιάστηκε να είναι πιο φιλική προς το χρήστη. Το βάρος της είναι στα 680 γραμμάρια.
Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ που διατίθενται για την νέα Leica M, κυρίως συμπεριλαμβανομένου του Leica R-M προσαρμογέα που κάνει αυτό το μοντέλο συμβατό με R φακούς. Άλλα αξεσουάρ περιλαμβάνουν ένα ηλεκτρονικό σκόπευτρο και χειρολαβή με μονάδα GPS.

Η νέα Leica M θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές του 2013 για για το σεβαστό ποσό των 5.100 λιρών σε μαύρο και ασήμι χρώμα.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : pocket-lint.com

Keywords
Τυχαία Θέματα