Motorola RAZR i, Φωτογραφίες, βίντεο και χαρακτηριστικά

Goodbyte

Το Motorola RAZR i παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα πριν λίγη ώρα στο Λονδίνο και είναι καρπός της συνεργασίας Intel, Motorola και Google. Ενσωματώνει μια πολύ ωραία οθόνη edge-to-edge και γρήγορο αλλά μονοπύρηνο επεξεργαστή 2GHz της Intel φυσικά.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μάθει τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Motorola RAZR

i οπότε επιφυλασσόμαστε να αναφερθούμε σε μερικά από αυτά. Ξέρουμε πάντως ότι η οθόνη είναι τεχνολογίας Super Amoled advanced και έχει διαγώνιο 4.3 ιντσών. Η ανάλυση της είναι qHD, κάτι που φέρνει το κινητό σε μειονεκτική θέση, αλλά “ακουμπάει” πρακτικά στο μεταλλικό πλαίσιο, παίρνοντας έτσι την ονομασία edge-to-edge.

Η κάμερα είναι 8 megapixels, αλλά σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή της Intel επιτρέπει γρήγορο άνοιγμα σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και λήψη 10 συνεχόμενων φωτογραφιών σε ίδιο χρονικό διάστημα. Μπροστά υπάρχει δεύτερη κάμερα μόλις 0.3MP, ενώ έχει προστεθεί και ειδικό Camera button στο δεξί μέρος της συσκευής.

Εξωτερικά μοιάζει αρκετά όμορφο, με την οθόνη να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος, ενώ πίσω έχει τοποθετηθεί επικάλυψη από το γνωστό Kevlar. Το πάχος είναι μόλις 8.3 χιλιοστά στο λεπτότερο σημείο, φθάνοντας περίπου τα 10 στο πάνω μέρος.

Η Motorola σημειώνει ότι η αυτονομία της μπαταρίας φθάνει τις 20 ώρες, γεγονός σημαντικό για επεξεργαστή Intel και μάλιστα ταχύτητας 2GHz. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου σε Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, ενώ στα μέρη δεν γνωρίζουμε πότε θα φτάσει.

Το παρόν άρθρο Motorola RAZR i, Φωτογραφίες, βίντεο και χαρακτηριστικά αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα