Νέα Ferrari by Logic3 ακουστικά και Bluetooth ηχείο

Η Logic3 έχει δύο νέες προσθήκες στη Ferrari by Logic3 συλλογή ήχου. Συνδυάζοντας το χαρακτηριστικό ύφος και την προσωπικότητα της Ferrari με τεχνολογία αιχμής τα ακουστικά και οι βάσεις ηχείων είναι προϊόντα αντάξια της μάρκας Ferrari. Ο Stefano Saporetti, επικεφαλής

της αδειοδότησης στη Ferrari, λέει “Οι τελευταίες προσθήκες στη Ferrari από τη συλλογή Logic3 συλλαμβάνουν το χαρακτηριστικό ύφος και την προσωπικότητα της Ferrari και συνεχίζουν να αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της Ferrari για υψηλότερη απόδοση και ποιότητα. Προσφέροντας εξαιρετική ακρίβεια, είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτά τα προϊόντα με τους οπαδούς και τους Ferrari ιδιοκτήτες, όσο και τους audiophiles. ”

Cavallino Ακουστικά T350:

Προσφέρουν ηγετική ποιότητα ήχου με τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου που μειώνει τους ανεπιθύμητους θορύβους του περιβάλλοντος και εμποδίζει την απώλεια της δυναμικής της μουσικής.

Πολυτελής σχεδιασμός εμπνευσμένος από τα αυτοκίνητα δρόμου, με πολυτελή δέρμα αρνιού και όμορφα διαμορφωμένη επιφάνεια.

Τα ακουστικά διαθέτουν ισχυρούς μηχανηκούς μεταλλικούς βραχίονες και στέγαση για να διασφαλιστούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αντοχής.

Scuderia FS1 Bluetooth Speaker dock:

Το Scuderia FS1 dock ηχείο Bluetooth παίρνει την έμπνευσή του από την Scuderia Ferrari racing team και απο τις καινοτόμες γραμμές του αυτοκινήτου GT.

Παίρνει δύναμη απο την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Class HD με προηγμένο DSP για απόλυτη δύναμη, υψηλή απόδοση και υψηλής ποιότητας ήχο.

Παράγει απίστευτη ποιότητα ήχου από το μικρό του μέγεθος και τη δομή του σχεδιασμού.

Συνδεσιμότητα Bluetooth με Apple,  Android και Windows based συσκευές.

Τα ακουστικά και η βάση ηχείων θα είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση www.ferrari.com, στα Selfridges του Λονδίνου, Μπέρμιγχαμ και Μάντσεστερ, καθώς και στα Harrods του Λονδίνου.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : guru3d.com

Keywords
Τυχαία Θέματα