Η Toshiba ανακοίνωσε το νέο 10.1 ιντσών AT300SE tablet

Η Toshiba ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στη σειρά των tablet της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το νέο tablet ονομάζεται AT300SE, και είναι ένα Android tablet με μια 10,1 ιντσών οθόνη. Η Toshiba

λέει ότι το tablet είναι ιδανικό για τους καθημερινούς χρήστες. Η πλάτη του tablet έχει υφή σαν ύφασμα με ένα διακεκομμένο μοτίβο για να βοηθήσει τη βελτίωση του κρατήματος.

Η Toshiba υπόσχεται ότι το tablet θα λειτουργήσει έως και 10 ώρες ανά φόρτιση. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4,1 Jelly Bean. Η συσκευή έχει πλήρη πρόσβαση στο κατάστημα του Google Play και υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία από formats βίντεο, μουσικής και φωτογραφίας. Το tablet έχει μια ενσωματωμένη micro-USB θύρα και μια υποδοχή κάρτας microSD που υποστηρίζει μέχρι και 64 GB κάρτες μνήμης.

Ο επεξεργαστής του tablet είναι ένας Nvidia Tegra 3 με 1 GB μνήμη RAM και 16 GB μνήμη αποθήκευσης. Η ανάλυση της 10,1 ιντσών LCD capacitive οθόνης αφής είναι 1280 x 800. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS, 3 megapixel κάμερα πίσω και μια 1,2 megapixel κάμερα μπροστά. Το tablet έχει 10.5 χιλιοστά πάχος και ζυγίζει 625 γρ και θα διατεθεί μέχρι το τέλος στης χρονιάς με τις τιμές να ξεκινάνε από £ 299,99.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα