Ανακοινώθηκε το Elliptic Labs Windows 8 Touchless Gesture Control (βίντεο)

Η Elliptic Labs έχει αναπτύξει ένα νέο σύστημα touchless gesture control για το τελευταίο Windows 8 λειτουργικό σύστημα της Microsoft, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να επωφεληθούν από φυσικό gesturing για να περιηγηθούν στα Windows 8.

Το νέο σύστημα που παρουσίασε Elliptic Labs χρησιμοποιεί τεχνολογία ultrasonic touchless και χρησιμοποιεί έως 95%

λιγότερη ενέργεια από τα υπάρχοντα gestural συστήματα με βάση την κάμερα που διατίθενται σήμερα στην αγορά, λέει η Elliptic Labs. Στο βίντεο παρακάτω δείτε το νέο touchless gesture control σε δράση.

Η Elliptic Labs έχει επίσης αναπτύξει ένα “Elliptic Ultrasound Starter Kit for Laptops”, για να παρέχει στους προγραμματιστές μια λύση out-of-the-box για να ξεκινήσουν την ενσωμάτωση του νέου gesture-based συστήματος με το hardware τους.

“Η νέα metro εμφάνιση της Microsoft αλλάζει τον τρόπο που οι καταναλωτές αλληλεπιδρούν με το λειτουργικό σύστημα και ο σχεδιασμός είναι ιδανικός για touchless χειρονομίες. Η Elliptic Windows 8 Gesture Suite δίνει στους χρήστες μια touchless έκδοση των gestures που ήδη γνωρίζουν από την οθόνη αφής και επιτρέπει στο χρήστη να αλληλεπιδράσει με ένα ακόμη πιο φυσικό και διαισθητικό τρόπο, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξει την οθόνη”. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στην ιστιοσελίδα Elliptic Labs.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : news.cnet.com

Keywords
Τυχαία Θέματα